3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B prorazily Šebkovice B


Branky


8. M. Laš , 19. V. Němec , 88. J. Tesař - 24. J. Němec
9

V souboji dvou rezervních týmů si Rapotice B připsaly proti Šebkovicím B výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Už v 8. minutě se Rapotice dostaly do vedení díky skvělému zakončení Martina Laše, který poslal míč do sítě soupeře. Tento gól domácím týmem povzbudil a poskytl jim důležitou psychickou výhodu.

V 19. minutě se na střeleckou listinu zapsal také Vlastimil Němec, který po domácí akci zvýšil vedení Rapotic na 2:0. Rapotice předváděly dobrý výkon a svým soupeřům nedávaly příliš prostoru k rozvinutí jejich hry.

Nicméně se Šebkovice nevzdaly a dokázaly odpovědět v 24. minutě, když se trefil Jiří Němec a snížil na 2:1. Tento gól zvedl morálku hostujícího týmu, který začal vyvíjet zvýšený tlak na obranu Rapotic.

Domácí ještě skóre navýšili

Oba týmy se snažily přidat další branky, ale až v 88. minutě padl rozhodující gól. Jakub Tesař se prosadil a po přesném zakončení zvýšil náskok Rapotic na 3:1. Tento gól už Šebkovice nedokázaly zvrátit a zápas skončil vítězstvím Rapotic.

Oba týmy předvedly v tomto utkání místami kvalitní výkony a nabídly divákům atraktivní fotbalovou podívanou. Rapotice však byly efektivnější v zakončení a zaslouženě si připsaly vítězství.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - T. Pavlíček [-] , M. Laš [-] (75. P. Slaný [-] ) , T. Švarc [-] , M. Matoušek [-] , A. Chatrný [-] , M. Matoušek [-] , V. Němec [-] (62. S. Binka [-] ) , A. Chatrný [-] , J. Tesař [-] , M. Dobeš [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Kuba [-] - P. Kotačka [-] (53. P. Levi [-] ) , J. Holčapek [-] , L. Ryvola [-] , S. Zikmund [-] - T. Bílek [-] (53. M. Roupec [-] ) , R. Svoboda [-] , D. Bílek [-] , P. Sninčák [-] - L. Říha [-] , J. Němec [-] -

ŽK: 29. D. Bílek , 31. R. Svoboda , 75. L. Říha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - ADAMENKO Vasyl (N), FEJTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V souboji dvou rezerv zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích