Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 17:00

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín si smlsnul na Slavicích


Branky


9

Předín si na svém hřišti proti Slavicím poradil snadno a zvítězil vysoko 10:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělili hostům bůra

Od úvodu utkání bylo tempo spíše tréninkové a na hostech bylo vidět že přijeli jen z povinnosti. A tak se domácí ujali vedení hned v první minutě, kdy se trefil Filip Dvořák. Hned o minutu později zvýšil na 2:0 Dohnal, který po rychlé kombinaci uklidil míč na zadní tyč. V 7. minutě už to bylo 3:0, kdy se opět trefil krásným obloučkem na zadní tyč po odrazu Dohnal. V 15. minutě zvyšoval Tomáš Vrbka. Skóre prvního poločasu zakončil Báňa, který z hranice velkého vápna uklidil míč pod břevno. 

 

Domácí pokračovali v kanonádě

Druhá půle probíhala už spíše v poklusu nebo chůzi. Hosté byli zatažení a domácím se těžko procházelo jejich obranným valem. Jako první se trefil Kos, který si udělal prostor na hranici vápna a obstřelil hostujícího brankáře. V 57. minutě dorazil střelu Kosa, která se odrazila od tyče Dvořák, 7:0. V 61. minutě zvyšoval na 8:0 Ondřej Vrbka, který pohotově dorazil odražený míč na malém vápně. Poslední dva góly si s velkou smůlou dali sami hosté.



Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] (75. P. Svoboda [-] ) , P. Šindelář [-] , M. Dohnal [-] (34. V. Kos [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , K. Babor [-] (46. R. Michálek [-] ) , T. Vrbka [-]

SK Slavice
M. Soural [-] - Z. Fekiač [-] , P. Kopeček [-] , M. Svoboda [-] , D. Trojan [-] - M. Cejnar [-] , A. Svoboda [-] , V. Toman [-] , Š. Tomek [-] - T. Kaláb [-] , V. Vybíral [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - JÁN Jiří, VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Předín sice v minulém kole nečekaně prohrál, ale se Slavicemi si v pohodě poradí.