P. Zikán 51.
T. Čech 57.
J. Sirota 85. (p.)
T. Čech 89.
4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč přejela ve druhé půli Rapotice B


Branky


51. P. Zikán , 57. T. Čech , 85. J. Sirota (p.) , 89. T. Čech
12

Valeč si na svém hřišti proti Rapoticím B připsal jasnou výhru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

První jarní zápas po zimní pauze čekal na domácí 

proti "B" Rapotic.Domácí chtěli navázat na povedený podzim a naplno bodovat!Čekalo se s jakou sestavou hosté přijedou,ale cíl domácích byl jasný,oplatit hostům těsnou porážku z podzimu!  První půle probíhala podle očekávání,domácí měli územní převahu,ale hosté šikovně bránili a domácím mnoho nedovolili,domácím nevycházela poslední finální přihrávka a tak za zmínku stojí jen břevno po hlavičce Pavla Zikána.Domácí brankář prakticky žádnou práci neměl.  

Domácí se po pauze rozstříleli

Ze začátku druhé půle hosté dokázali hru vyrovnat,ale paradoxně inkasovali,po krásném pasu Jana Siroty za obranu v 52. minutě zkušeně zakončil Pavel Zikán a domácí vedli! V 58.minutě přihrál Tomáš Čachotský Tomáši Čechovi, ten si navedl míč a střelou zpoza vápna i s trochou štěstí zvýšil na 2:0! Domácí se uklidnili a  utkání kontrolovali,dovolili hostům jedinou šanci,ale umístěnou střelu po zemi  zlikvidoval domácí brankář  Adam Diviš!  Navýšení skóre přišlo v samém závěru,nejprve v  87.minutě po faulu na pronikájícího Tomáše Čecha z pokutového kopu zvýšil na 3:0 Jan Sirota a v samém konci po úniku Jana Kremláčka a jeho stříleném centru do vápna stačilo Tomáši Čechovi jen nastavit nohu a dal výsledku konečnou podobu 4:0!  Domácí nakonec úkol splnili a tři body zůstali doma!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Určitě byl znát přechod z umělky na přírodní trávu,ale nakonec jsme se trpělivostí dokázali prosadit, hosté dobře bránili a naše výhra se nerodila lehce!Hráčům chci poděkovat za bojovnost a vůli po vítězství!




Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - F. Padělek [-] (65. P. Chládek [-] ) , O. Kopuletý [-] - D. Cabejšek [-] , M. Mašíček [-] (46. T. Čachotský [-] ) , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] , M. Kopuletý [-] - J. Ludvík [-] , J. Horký [-] (46. J. Sirota [-] ) , P. Zikán [-] (77. T. Slatinský [-] )

FC Rapotice B
A. Krčma [-] - A. Chatrný [-] , M. Laš [-] (46. M. Matoušek [-] ) , D. Slaný [-] , J. Tesař [-] , T. Švarc [-] (75. P. Slaný [-] ) , P. Tesař [-] , M. Šmarda [-] , M. Dobeš [-] , T. Pavlíček [-] , M. Matoušek [-]

Hráči zápasu: T. Čech .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - PROCHÁZKA Daniel (N), SYROVÝ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rapotice si hrají v klidu ve středu tabulky. Valeč zase bojuje o horní příčky a nad Rapoticemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích