4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B zdolaly Slavice


Branky


12

Fotbalisté Šebkovic B si připsali proti Slavicím důležitou výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Do utkání vstoupili lépe domácí, kterým se dařilo držet balon postupně si vypracovávat šance. V první šanci se objevil domácí Říha, ale svůj únik zakončil pouze do hostujícího brankáře. Ve 20. minutě už bylo na Šebkovické straně veselo, a to když Bradův dlouhý nákop přeletěl hostující stopery a Sninčák samostatný nájezd zakončil střelou kolem golmana 1:0. Vstřelená branka domácí možná až moc uklidnila a po několika nepřesnostech v rozehrávce se do hry dostali hosté ze Slavic, ale všechny jejich šance skončily mimo nebo je pochytal Brada. Poslední slovo 1. půle mohli mít domácí, když Volf hezky uvolnil Uhlíře, ale jeho nabídku do malého vápna se domácím nepodařilo dotlačit do branky.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Druhý poločas začal aktivitou domácích, která se přetavila v další branky. Nejprve po pěkné akci v 49. minutě uklízel do prázdné branky Volf a v 55. minutě si Říha hlavou našel volný přímý kop a uklidil jej za záda bezmocného hostujícího brankáře 3:0. Poté začala být hra plná nepřesností na obou stranách a šance se přelévaly z jedné strany na druhou. Oba týmy ještě v závěru vstřelily po jedné brance a tak Šebkovice zaslouženě vyhráli 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - M. Roupec [-] (46. J. Cienciala [-] ) , M. Uhlíř [-] , L. Říha [-] (60. J. Hobza [-] ) , R. Svoboda [-] , Z. Přibil [-] , P. Sninčák [-] (71. J. Němec [-] ) , S. Zikmund [-] , D. Volf [-] , J. Krejča [-] (69. D. Kašpárek [-] ) , J. Holčapek [-]

SK Slavice
M. Soural [-] - P. Kopeček [-] , D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] - Š. Tomek [-] (68. P. Mitáš [-] ) , D. Kovář [-] (80. Z. Vlčan [-] ) , T. Kaláb [-] , M. Ramaj [-] , M. Pohořilský [-] - A. Svoboda [-] , M. Hobza [-]

ŽK: 69. J. Krejča , 75. S. Zikmund - 75. M. Ramaj .
Hráči zápasu: D. Volf - T. Kaláb .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MITÁŠ Milan (N), PÁNEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky ve kterém hosté těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích