1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si přivezly výhru z Lipníku


Branky


10

Lipník si připsal proti Hrotovicím trochu nečekanou domácí prohru 1:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Lipník přivítal na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic. V minulém kole si Hrotovice připsaly vysokou domácí výhru 5:0 s Výčapy. Lipník také slavil výhru, když zvítězil na půdě posledních Jaroměřic v poměru 1:0. Na podzim se radovali z jednoznačné výhry 6:0 hráči Hrotovic.  Souboj třetího a pátého týmu začal celkem bez náboje. Nerovný terén dělal oběma stranám trochu problémy a i přesto, že na míči byli důraznější domácí, první šance si tvořili hosté. Do jedné z nich se v 35. minutě dostal kapitán hostí Honza Votava, kdy po průniku do velkého vápna vystřelil do protipohybu brankáře a otevřel skóre. Hra byla celkem vyrovnaná, ale více šancí si tvořili hosté, domácí ale držel brankář Filip Rohony. 

Hosté si výhru pohlídali

K další změně došlo až téměř po 70 minutách, kdy samostatný nájezd neproměnil hostující záložník Pavel Hrobař. Při tom byl tvrdě zasažen domácím obráncem. Po ošetření si ale správně naběhl na míč a zvýšil na 0:2. Domácí i za nepříznivého stavu neztráceli naději a střelou z velké dálky, s přispěním dávky štěstí snížili na 1:2. V závěru utkání se opět ukázala bojovnost a soudržnost Hrotovického týmu, který s vypětím všech sil stále tlačil. Snaha přinesla své ovoce a minutu před koncem díky Pavlu Padělkovi zvýšil na konečných 1:3.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - F. Bárta [-] (74. T. Kratochvíl [-] ) , . Chmelíček [-] (54. J. Procházka [-] ) , J. Padělek [-] (80. L. Žák [-] ) , V. Mašeja [-] , J. Brabenec [-] , M. Vala [-] , D. Vozár [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , M. Mašeja [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - L. Dvořák [-] , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , Z. Kovář [-] - J. Kučera [-] (86. L. Mlejnek [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Votava [-] , P. Hrobař [-] - P. Padělek [-] (89. T. Novotný [-] ) , M. Mlejnek [-] (89. R. Fiala [-] ) -

ŽK: 78. M. Mlejnek .
Hráči zápasu: D. Vozár - J. Slatinský .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - CHYTKA Šimon, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice v minulém utkání vysoko zvítězili a myslím si, že zvítězí i v Lipníku.

Tip: remíza

Tipuji překrásný fotbal, který skončí remízou 0:0.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů