M. Kabelka 71. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice zvítězila v Třebelovicích


Branky


71. M. Kabelka (p.) - 31. D. Tomek , 43. M. Dufek , 60. R. Ferkl
13

Třebelovice si připsaly proti Rokytnici trochu nečekanou domácí porážku 1:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Za příjemného, mírně větrného počasí přivítaly Třebelovice na domácí půdě celek Rokytnice a očekával se vyrovnaný zápas, jak tomu již ve vzájemných zápasech bývá. Od začátku se hrál fotbal poměrně rychlý fotbal nahoru a dolů s mírnou převahou domácích hráčů, kteří si vypracovali více gólových šancí. Po 25 minutách hry opustil hřiště po tvrdém střetu domácí Máca a hostující hráči začali vystrkovat růžky ještě více. Do vedení poslal hosty pěknou střelou Tomek a domácími to naprosto otřáslo. Rokytnice v tu chvíli byla lepším celkem a těsně před koncem údeřila po druhé, Dufek samostatný únik proměnil a do kabin se šlo za stavu 0:2.

 

 

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle bohužel pro zranění nemohl nastoupit ani domácí Rakušan a na kvalitě hry se to výrazně podepsalo. Rokytnice jistá si vedením 0:2 kontrolovala hru a hrozila z rychlých protiútoků. Po hodině hry jeden takový, i s nutnou dávkou štěstí proměnil Ferkl – 0:3. Domácí hráči se snažili nač jím síly stačily a alespoň čestného úspěchu se dočkali 20 minut před koncem, kdy pokutový kop proměnil Kabelka. Konec zápasu už se pouze dohrával a hostující Rokytnice si tak právem odvezla všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: V kabině jsem si to jak o poločase, tak po zápase důrazně vysvětlili a doufáme, že mladí hráči si z tohoto utkání vezmou trenérova slova k srdci a projeví se to v další části sezóny, kdy nás budou čekat důležitější zápasy o záchranu.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Bylo to těžké utkání. S Třebelovicemi hrajeme vždy vyrovnané zápasy a ani dnes tomu nebylo jinak. Jsem rád, že jsme se dostávali do šancí, snažili jsme se být aktivní a že se nám podařilo některé za šancí i přetavit v góly. Domácí bojovali a ani za stavu 0:3 nesložili zbraně. Dvacet minut před koncem vstřelili z pokutového kopu gól a byli nepříjemným soupeřem až do konce. Chtěl bych hráče pochválit za bojovnost a obětavý týmový výkon.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Smetana [-] , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] (27. O. Kemsa [-] ) , J. Rakušan [-] (46. T. Brychta [-] ) , J. Jurka [-] , D. Vala [-] (72. V. Dobrozenský [-] ) , K. Skoumal [-] (87. K. Veselý [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , M. Bartejs [-] (65. M. Benáček [-] ) , L. Hakl [-] , M. Štork [-] , R. Ferkl [-] (82. L. Viceník [-] ) , M. Dufek [-] (46. P. Hronek [-] ) , Š. Vladeka [-] , J. Hakl [-] (20. J. Bartejs [-] ) , P. Svoboda [-] (82. J. Veleba [-] ) , D. Tomek [-]

ŽK: 44. K. Skoumal , 55. D. Smetana , 83. R. Jurka - 26. L. Hakl , 88. P. Hronek .
Hráči zápasu: D. Tomek .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: KŘEN Filip - VRZÁČEK Josef, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zápas dvou tabulkových sousedů. Rokytnice přes zimu posílila a odveze si všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích