2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd zdolal také Lipník


Branky


13

Horní Újezd si připsal proti Hajduku Lipník další výhru a míří pomalu za postupem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V šestnáctém kole přivítali domácí na svém hřišti tým Lipníku. Domácí i hosté začali celkem v dobrém tempu. Domácí se snažili jednoduchou kombinací dostat do šancí, ale hosté jim toho moc nedovolili. Od dvacáté minuty hosté převzali iniciativu na svoje kopačky, ale stejně jak domácím, pokud se dostali do zakončení nebylo přesné nebo důrazné. Vypadalo to na bezbrankový poločas, když se rychlou přihrávkou ve 45. minutě dostal za záda hostujících obránců nejlepší domácí střelec Šimon Čermák a šanci tentokrát využil. Domácí tak šli do kabin s jednogólovým náskokem.

 

Domácí ještě skóre navýšii

Nebyl to žádný super náskok a ve druhém poločase se dalo očekávat cokoliv. Hosté byli důrazní, ale postupně se jejich snaha o kombinaci tříštila před velkým vápnem. Pokud bylo opět nějaké zakončení bylo nepřesné. Domácí si vypracovali pár opravdu dobrých šancí, ale také nevedly k navýšení skóre. K závěru se lámal takzvaně chleba. Domácí měli zásluhou tentokráte Michala Čermáka velkou šanci k navýšení, ale tu neproměnil a hned z proti útoku mohli hosté vyrovnat, ale zcela prázdnou bránu netrefili. Tak došlo na slova nedáš dostaneš. V 81. minutě definitivní podobu dal výsledku opět Šimon Čermák, který využil svou šanci a zvýšil na 2:0 pro domácí. I když se hosté ještě snažili dát kontaktní gól již se jim to nezdařilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Musím říct, že z naší strany to nebyl žádný povedený kombinační výkon, ale spíše účelový. Dostali jsme se za zápas do slibných gólových šancí, ze kterých jsme proměnili dvě. Vyšší skóre by bylo pro hosty asi nezasloužené. Tři body jsme více méně vybojovali, ale je lepší brát tři body, než hrát líbivý fotbal a nezískat nic. Hosté měli problém s terénem. Ten byl, ale stejný pro obě mužstva. Když se někdo díval na zápasy z vyšších soutěží tak byly terény podstatně horší viz Příbram – Vandsdorf (31.3.2023). A nikdo si nestěžoval. Přeji všem hodně zdraví a pokud budete mít lepší terény, tak ať je to na výkonu tedy znát!




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (74. T. Sigmund [-] ) , J. Homolka [-] , P. Ciprys [-] (46. M. Zvěřina [-] ) , M. Čermák [-] (86. J. Hanák [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , A. Bartes [-] (50. L. Loucký [-] ) , V. Pavlík [-] , R. Durda [-] (50. V. Štaffa [-] )

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - A. Kisela [-] , D. Vozár [-] , O. Molák [-] , V. Mašeja [-] , M. Mašeja [-] , Z. Svoboda [-] (60. J. Jonáš [-] ) , L. Žák [-] , T. Kutálek [-] , M. Tretera [-] , P. Burian [-]

ŽK: 74. M. Zvěřina - 69. M. Tretera .
Hráči zápasu: Š. Čermák , P. Hradecký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - PALÍK Radek, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou v laufu a 3 body si připíší i proti Lipníku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích