Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice udolaly Výčapy


Branky


12

Nové Syrovice si připsaly proti Výčapům důležitou výhru 4:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Výčapů. V minulém kole oběma celkům vstup do jarní části nevyšel. Nové Syrovice prohrály celkem snadno v Chlístově v poměru 0:3. . Výčapy pak smolně podlehly na svém hřišti vedoucímu týmu soutěže z Horního Újezdu 1:3. Na podzim se radovali z výhry 2:1 hráči Výčapů. Zápas se hrál za aprílového počasí. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, které poslal do vedení Tomáš Matoušek -0:1. O minutu později mohli domácí vyrovnat, ale Jan Železný neproměnil pokutový kop Domácí se i tak samozřejmě snažili o brzké vyrovnání. To se nakonec podařilo ve 28. minutě, kdy se trefil domácí Robin Matoušek- 1:1. Bylo však jasné, že se domácí s tímto stavem nechtěli smířit. Domácí se dokonalého obratu přeci jen dočkali, když se ve 41. minutě prosadil Miroslav Sosnar-2:1. Domácí sice vývoj první půle červené, ale vyhráno ještě určitě neměli.

Domácí výhru uhájili

Začátek druhé půle začal pro domácí skvěle. Ve 48. a 51. minutě Miroslav Sosnar, který tak během deseti minut nasázel čistý hatrick -4:1. Zápas tak byl prakticky rozhodnut. Hosté však v závěru zápasu udělali drama, když nejprve v 83. minutě snížil na 4:2 Vojtěch Nikmajer a v 90. minutě z pokutového kopu už jen snížil na konečných 4:3 Richard Zmeškal.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Železný Jan, hráč: po první šanci a dobře zahraném rohu jsme prohrávali 1:0. Neuběhla ani minuta a měli sme možnost vyrovnat z penalty, kterou jsem neproměnil. Naštěstí nás to nakonec semklo a do konce poločasu se nam podařilo zápas otočit. Nástup do druhého poločasu nám vyšel perfektně a v 51. minutě MS9 (Miroslav Sosnar) slavil hattrick za 10 minut. Vedení 4:1. Posledních 30 minut jsme dost polevili což vyústilo v konečnou výhru 4:3.




Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Procházka [-] , J. Železný [-] , M. Sosnar [-] (73. M. Havelka [-] ) , D. Janoušek [-] , D. Růžička [-] (73. J. Tržil [-] ) , J. Procházka [-] , M. Ferdan [-] (62. J. Dubský [-] ) , R. Janoušek [-] (86. M. Havelka [-] ) , V. Tříletý [-] , J. Houserek [-]

Sokol Výčapy
J. Trojan [-] - M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , D. Zmeškal [-] , R. Zmeškal [-] , M. Kouřilek [-] , L. Jeleček [-] (46. D. Matoušek [-] ) , V. Nikrmajer [-] , R. Večeřa [-]

ŽK: 34. M. Sosnar , 61. M. Ferdan - 11. J. Trojan , 24. R. Večeřa .
Hráči zápasu: M. Sosnar - V. Nikrmajer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - SUCHÁNEK Miroslav, POJEZNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Syrovice doma body nerozdávají zadarmo a nad Výčapy těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích