3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlistov doma porazil Nové Syrovice


Branky


12

Chlístov si připsal na svém hřišti proti Novým Syrovicím výhru 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Jarní část Chlistov zahájil na domácím hřišti proti Nový Syrovicím. Na podzim Chlistov v Syrovicích neudrželi poločasové vedení 2:1 a nakonec odjížděli bez bodu po porážce 3:2.
Zápas se hrál v chladném počasí s občasným deštěm. Úvod utkání byl poznamenán nepřesnostmi na obou stranách ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu a vycházelo se z pozorné obrany. V 15 minutě si na roh Ježka ideálně naběhl David Holík a hlavou otevřel skóre 1-0. V dalším průběhu první půlky se obraz hry neměnil a na obou stranách dominovaly obrany. Obě mužstva se do zakončení dostávali jen sporadicky. Dobře sehraný brejk zakončoval Lukáš Ferdan, ale hostující gólman včasným vyběhnutím gólu zamezil. Na druhé straně střelu po rohovém kopu vyřešil domácí gólman Hagara do kabin se šlo za stavu 1-0.

Domácí ještě skóre navýšii

V druhé půlce  se domácí zaměřili na pozornou obranu. Záměr vycházel, když si v 56minutě roh Ježka na první tyči našel Brabec a nadvakrát protlačil míč do branky bylo to 2-0. O dalších 7minut se parádně z přímého kopu trefil Wortner 3-0. Hosté se už nedokázali vzpamatovat jejich snahu o návrat do zápasu brzdila dobře fungující domácí obrana. Utkání Chlistov dotáhli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Zápas moc pohledných fotbalových akcí nenabídl rozhodla bojovnost a standardní situace. Do jarní části jsme tak po bojovném kolektivním výkonu vstoupili zaslouženou výhrou 3-0 na kterou budeme chtít navázat v dalším kole ve Vícenicích.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Holík [-] , F. Wortner [-] , P. Příhoda [-] - J. Seifert [-] , J. Ježek [-] , P. Rygl [-] , K. Kocmánek [-] (87. M. Rygl [-] ) - L. Ferdan [-] (85. M. Granát [-] ) , J. Brabec [-] (79. S. Rygl [-] ) , J. Pokorný [-]

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Procházka [-] , J. Vlček [-] (57. R. Janoušek [-] ) , M. Havelka [-] (57. J. Dubský [-] ) , D. Janoušek [-] , T. Lang [-] , J. Procházka [-] , M. Ferdan [-] (78. J. Tržil [-] ) , J. Pojezný [-] (35. M. Sosnar [-] ) , V. Tříletý [-] , J. Houserek [-]

ŽK: 42. J. Seifert , 52. P. Rygl - 12. J. Houserek , 28. M. Ferdan , 52. M. Sosnar , 63. M. Procházka .
Hráči zápasu: M. Hagara .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JÁN Jiří, JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Chlístov je předposlední a potřebuje body jako sůl. Přesto v tomto utkání zvítězí hosté ze Syrovic.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích