3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory vyhrály a postupují!


Branky


26

Domácím se povedl první poločas a slaví postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Směr zápasu určil jeho úvod. Hostující stoper Skryja hned v úvodu špatně došlápl a než došlo k prostřídání, tak Požár vrátil míč po rohovém kopu do malého vápna a důrazný Dvořák jej dopravil do sítě – 1:0. Hosté se poté dostali do hry, ale přes domácí val se prodral jen Lhoták, který se však k zakončení nedostal. Ve 26. minutě domácí využili chyby hostů po autovém vhazování, Ochrana našel z pravého kraje hřiště Požára, který se z malého vápna nemýlil – 2:0. Hosté se snažili, ale když se dostali ke střele, tak byla zblokována obětavými domácími. Když už se hosté dvakrát dostávali do nadějného brejku, tak jejich akci necitilivě přerušil hlavní rozhodčí. Ve 45. minutě navíc sudí Šetek skočil na lep Ráčkovi a těsně za vápnem písknul přímý volný kop, který Špaček poslal do šibenice – 3:0.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas otevřel centr od Janů a Liškova hlavička do boční sítě. Domácí téměř rezignovali na ofenzivu a v jediné šanci Ochrana trefil břevno. Dvakrát v domácím vápně míč poskakoval po ruce borským hráčům, ale píšťalka zůstala němá. Hosté se snažili, ale odrazy v domácím vápně jim nepřály. Domácí tak nakonec ukopali postup do druhé nejvyšší krajské soutěže. Hosté nejspíše skončí na třetím místě tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Před zápasem přišla nepříjemnost, nemohl nastoupit Prokop, a tak teprve podruhé v sezoně došlo k zásahu do stoperské dvojice. Utkání začalo zraněním hostujícího obránce Skryji a možná i to nám částečně pomohlo k první brance z rohového kopu. Radešínka, která má tým plný mladých, technicky a pohybově zdatných fotbalistů, nás poté tlačila, ale naše vápno jsme bránili obětavě. Ve 25. minutě jsme přidali druhý gól po brejkové situaci 2 na 2. Těsně před poločasem nám navíc Špačkova šibenice z přímáku po jasném faulu na Ráčka dodala ještě více sebevědomí. Na začátku druhé poloviny měli hosté pár nebezpečných centrů, ale neskórovali. Radešínka zkusila změnit rozestavení a útočit v ještě větším počtu hráčů, avšak zbytek zápasu jsme měli pod kontrolou a brankář Pokorný si nemusel připsat ani jeden složitější zákrok. Těžko v tomto zápase vyzdvihovat jednotlivce, výsledek je zásluhou obětavosti a zodpovědnosti celého týmu. Na závěr děkujeme fanouškům za skvělou atmosféru.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Zápas rozhodlo brzké zranění a první branka, po které domácí vsadili na formaci 8 – 0 – 2 a rezignovali na fotbal. My jsme se přes val domácích narostlých hráčů nedokázali dostat ke střele, která by doputovala k brankáři. Herně jsme byli lepší, ale hraje se na branky. Domácím blahopřeji k postupu a přeji jim hodně zdaru v příští sezóně.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Dvořák [-] (61. D. Frejlich [-] ) , M. Špaček [-] (80. V. Chalupa [-] ) , V. Procházka [-] (70. J. Kujal [-] ) , F. Zikmund [-] , J. Starý [-] , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , J. Novotný [-] , H. Ráček [-] , A. Novotný [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - M. Blaha [-] , D. Novotný [-] , J. Liška [-] (54. M. Kříž [-] ) , J. Janů [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (79. P. Šustáček [-] ) , V. Skryja [-] (5. V. Hudák [-] ) , D. Požár [-] , M. Pulkrábek [-]

ŽK: 70. V. Procházka , 72. M. Špaček - 37. V. Hudák , 44. J. Vařejka , 44. J. Liška , 90. D. Požár .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - NOVÁK Kamil, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 6. 2023 11:08
Fotbal se hraje na GÓLY pane Mužátko! Tři body zaslouženě zůstali v Borech a vaše brečení na rozhodčí je opravdu zoufalé...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Tuma
Tip experta: výhra hostů

Tipéři u vás to vidí v 82 % pro domácí, za mě naopak, fotbalovější Radešínka Borům utne šňůru a srovná tabulku prvních tří týmů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích