1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr skončil remízou


Branky


25

Remíza nic neřeší a o dvě postupová místa se bude bojovat až do samotného konce soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za pěkného počasí a se slušnou diváckou kulisou se odehrál zápas dvou týmů z čela tabulky. V úvodu utkání se po jednom z autových vhazování dostal k hlavičce domácí Ochrana, jeho pokus však Kanswohl vyrazil na roh. Hosté zahrozili po pravé straně, kdy přízemní centr zakončil Toman těsně vedle brány. Poté zahrozily Bory, Starého centr už už padal do brány, Kanswohl jej však konečky prstů vyškrábl na roh. Luka poté po jedné z průnikových přihrávek skórovala, avšak gól kvůli offsidu nemohl platit. Další šanci měli hosté po Urbánkově stříleném centru, hostující útočník jej však nedokázal usměrnit do brány. A tak to byli domácí, kdo šel do šaten s vedením. Ve 42. se totiž ve skrumáži ve vápně zorientoval nejlépe Chalupa a překonal hostujícího golmana, 1:0.

Hosté po přestávce srovnali

Druhý poločas začal tlakem hostů, větší šance si však nevypracovali. Bory čekaly na vhodné momenty k protiútokům, po jednom z nich se do dobré pozice dostal Ráček, ale trefil pouze hostujícího gólmana. Luka zkoušela štěstí střelami ze střední vzdálenosti, domácí branka však dlouho odolávala. V 71. minutě poslal trenér hostů na hřiště Večeřu. Ten se mu za důvěru odvděčil již po třech minutách, když životní střelou z dálky o břevno vyrovnal na 1:1. Poslední šanci skórovat měl v 85. minutě Zikmund, když si naskočil na roh. Jeho hlavička však minula bránu. Zápas tak skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Zápas se díky domácím i hostujícím fanouškům odehrál ve skvělé atmosféře, za to jim děkujeme.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Josef Navrátil (asistent trenéra): Zápas se odehrál v parádní atmosféře. Od začátku utkání bylo vidět, o co oba týmy hrají. My jsme si pár šancí vytvořili, ale nedokázali jsme je proměnit. Domácí tým byl zase hodně nebezpečný ze standardních situací, ale dokázali jsme to ubránit. Ve 42. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval domácí hráč a dal gól. Jsem rád, že jsme i po obdržené brance nezačali bláznit a trpělivě jsme pokračovali ve hře, kterou jsme nastolili. Nakonec se nám to vyplatilo a po krásné střele Jardy jsme srovnali. Všechny musím pochválit za bojovnost a nasazení celý zápas.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Procházka [-] (81. J. Karásek [-] ) , V. Chalupa [-] (52. M. Špaček [-] ) , F. Zikmund [-] , J. Starý [-] , P. Prokop [-] , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , J. Novotný [-] , H. Ráček [-] , A. Novotný [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Toman [-] , L. Tuma [-] , M. Kolda [-] (67. R. Prchal [-] ) , L. Vařejka [-] (71. P. Číhal [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Navrátil [-] , J. Uherek [-] (71. J. Večeřa [-] ) , P. Čermák [-] , M. Jícha [-] , Š. Kreigsmann [-]

ŽK: 88. M. Ochrana - 88. Š. Kreigsmann .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: BESEDA Petr - KRYMOVÁ Martina, STRATENÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích