7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov sestřelil Stařeč


Branky


10. M. Škorpík , 27. M. Procházka , 51. L. Liška (p.) , 53. J. Svoboda (vl.) , 64. M. Škorpík , 65. D. Bajer , 70. D. Bajer
25

Odevzdaní hosté nezvládli ani druhý víkendový výjezd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V letním odpoledni, před slušnou návštěvou, se odehrála něčekaně jednoznačná partie. Domácí po menší třízapásové krizi to chtěli zlomit. Od první minuty se domácí s obrozeným Škorpíkem a Martinem Procházkou tlačili dopředu. Hned z druhého rohu, který zahrával Fendrych se prosadil Škorpík. Výskok do nebes, kyslíková maska a hřebík - 1:0. Poté měl mladík Procházka dvě slibné šance, které neproměnil, ale vše si vynahradil ve 27.minutě. Nahrávku od Lišky zkušeně zasekl a bombou pod víko zvýšil ve 27.minutě na 2:0. Poté domácí neproměnili pár dobře rozjetých akcí. 



 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal tak, jak skončil první. Hned v 51. minutě se kanonýr Škorpík probil vápnem a u lajny ho nekompromisně sundal hostující bek, penalta. Tu Liška bezpečně proměnil - 3:0. Takřka hned po rozehře domácí výborně napadali, a to výustilo v balon na Patrika Bajera, který zkušeně podél golmana střílel do branky, ale hostující bek Svoboda mu zápis sebral a byl to vlastňák - 4:0. V 64. minutě Škorpík ze standardky hlavou - 5:0. Opět hned po rozehře po hostující ztrátě střídající Dominik Bajer napálil nechytatelně vingl - 6:0. V 70. minutě opět po standardce Dominik Bajer po přiťuknutí Škorpíka - 7:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): Zápas v Křižanově jsme vůbec nezvládli. První poločas byl sice herně vyrovnanou partií, ale jako již tradičně jsme hned v desáté minutě inkasovali branku ze standardky. Domácí po rohovém kopu šli po hlavičce v malém vápně do vedení 1:0. Po této brance diváci viděli v následujících minutách brankové příležitosti na obou stranách, ale z naší strany jsme tyto nevyužili a byl to opět soupeř, kterému se v sedmadvacáté minutě podařilo skórovat podruhé. V závěru prvního poločasu se již nic mimořádného nedělo. Nebyli jsme schopni pořádně zakombinovat, soupeř byl důraznější a po druhé brance se dostal do herní pohody. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0 pro domácí. Druhý poločas začal pro naše barvy nejhůře jak jen mohl. Hned po šesti minutách jsme faulovali soupeře v pokutovém území a domácí nařízenou penaltu s přehledem proměnili. A když jsme po tomto za dvě minuty inkasovali další branku, tak bylo po zápase. Od té doby bylo vidět, že jsme odevzdaní a zápas se snažíme pouze dohrát. Soupeř si vypracovával jednu šanci za druhou s neustále se tlačil do zakončení. Svoji aktivitu ještě dokázali proměnit ve tři slepené branky, kdy jsme inkasovali v 64., 65. a 70. minutě. Z Křižanova jsme si tedy odvezli ostudnou porážku 7:0. Soupeř vyhrál tímto velkým rozdílem určitě zaslouženě. Stačili jsme mu jak po fyzické, tak po herní stránce pouze v prvním poločase a ve druhém již byli na hřišti pouze domácí. Úplně jsme se herně vytratili, po třetí brance zápas úplně vypustili. Někteří hráči druhý poločas jako by na hřišti vůbec nebyli a ostatní, kteří se snažili odvrátit co největší ostudu, tak těm se herně nedařilo.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - P. Bajer [-] (64. D. Bajer [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Škorpík [-] , J. Milota [-] , L. Anděl [-] , L. Halámek [-] , M. Procházka [-] (62. M. Procházka [-] ) , D. Fendrych [-] , L. Liška [-] , T. Malec [-] (57. M. Petr [-] )

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Kaňka [-] , P. Špaček [-] (69. V. Smejkal [-] ) , K. Janík [-] , R. Ježek [-] (62. . Havlíček [-] ) , D. Kašiár [-] , D. Lorenc [-] , R. Přikryl [-] (46. J. Dolníček [-] ) , J. Müller [-] , F. Strouha [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 80. M. Petr - 48. D. Kašiár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Michal - BENEŠ Tomáš, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích