Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 13:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polné nerozhodně


Branky


26

Zápas mezi ohroženými celky skončil dělbou bodů. Hosté vedli, ale bod zachraňovali v nastavením čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe hosté. První brankovou příležitost měl Adam Šabart, který trefil z rohu hlavou břevno. Další šance měli Jaromír Culek a Dominik Havlík, ale jejich úniky vychytal brankář domácích. Domácí se do střeleckých pozic moc nedostávali a když, tak létaly míče hodně mimo bránu. Ve 33. minutě poslal dlouhý nákop Pavel Novotný, jenž domácí gólman neudržel a hodil si míč za brankovou čáru - 0:1.

Hosté v závěru srovnali

V druhé půli se hrálo poměrně vyrovnaně, ale domácí se tlačili za vyrovnáním. To přišlo v 72. minutě, když se po rychlé akci prosadil téměř do prázdné brány Havlíček - 1:1. V 80. se prosadil ten samý hráč a otočil vývoj utkání - 2:1. Hosté ovšem nechtěli odejít bez bodu a o chvíli později šel sám na bránu Pavel Novotný, který ovšem poslal svoji střelu vedle. Nakonec se kladiváři dočkali v nastaveném čase, když se z poslední standartky prosadil hlavou Jakub Lóži - 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Na to v jak okleštěné sestavě jsme k utkání jeli, tak jsme předvedli dobrý výkon. V první půli jsme měli z velkých šancí přidat alespoň jednu branku a bylo by to veselejší. V druhé půli nám trochu docházely síly, ale nakonec jsme alespoň bod vybojovali.



Sestavy


Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - D. Voráč [-] , Z. Smutný [-] , M. Drápela [-] (93. J. Bohdálek [-] ) , M. Havlíček [-] , A. Apfelthaler [-] , P. Juříček [-] , T. Čaloud [-] (90. M. Suchý [-] ) , L. Čaloud [-] , J. Joukl [-] (57. M. Šorf [-] ) , V. Voráček [-]

FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - J. Lóži [-] , J. Culek [-] (84. P. Hron [-] ) , D. Havlík [-] , J. Gančev [-] , D. Russ [-] , J. Jun [-] , J. Štíbal [-] , A. Šabart [-] , P. Novotný [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 34. M. Drápela , 61. Z. Smutný , 71. V. Voráček , 94. M. Havlíček .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - BABÁK Martin, TRIPAL Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích