3:2
(2:0)
58. T. Janů (p.)
87. L. Sláma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov přehrál Hamry


Branky


18. J. Kotačka , 40. M. Havlín , 47. J. Pažourek - 58. T. Janů (p.) , 87. L. Sláma
26

Domácí vedli už o tři branky, ale nakonec horko těžko výhru udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Domácím vyšel vstup do utkání, ve 3. minutě zahrál Smieško rohový kop, ve vápně našel hlavu neobsazeného Štolpy, jeho zakončení šlo mimo bránu, míč před brankářem Hořínkem doběhl domácí kapitán Nožička, byl brankářem poslán k zemi a k překvapení všech se pískal faul na brankáře. V 18. minutě se domácí konečně dočkali, po krátkých narážečkách před velkým vápnem hostů poslal Mikyska přihrávku Kotačkovi a ten se nebál vystřelit a poslal míč k tyči a pod víko, hostující brankář neměl šanci gólu zabránit - 1:0. Hosté podnikali rychlé útoky a v 21. minutě utekl po levé straně Bednář a přihrál na vzdálenější tyč neobsazenému Filippimu, ten zakončil mimo bránu. Ve 23. minutě pronikli domácí do vápna hostů a v šancích byli Pažourek a pak Nožička, ale nikdo z nich nenašel odvahu vystřelit a tak z toho nebylo nic. 31. minuta a opět rychlý únik hostů, tentokrát utekl po pravé straně Kuřítko a poslal centr do vápna, ve vápně zakončoval v jasné šanci Bednář a hlavou poslal míč mimo bránu. Ve 40. minutě poslal kapitán Nožička centr na levou stranu Trnkovi, ten přešel přes obránce a vystřelil, brankář míč vyrazil, vyražený míč brankářem si našel Havlín a poslal jej do brány – 2:0. Hosté po obdržené brance úplně „odešli“, domácí se začali dostávat do šancí. Ve 42. minutě dostal pas Pažourek, obešel i brankáře, ale byl s míčem už u brankové čáry, tak poslal přihrávku před bránu na Malce, ale ten sám před prázdnou bránou vůbec netrefil míč. Hned o minutu na to dlouhý pas domácích na levou stranu Trnkovi, ten obešel brankáře a mohl poslat míč do prázdné brány, ale ještě přihrál Pažourkovi, ten posunul ještě Smieškovi, ale ten střílel už atakován soupeřem, a tak ze šance nebylo zase nic. Ve 45. minutě zahráli hosté roh, míče se zmocnili domácí a přišla přihrávka Pažourkovi, ten si narazil s Nožičkou a Pažourek od brankové čáry poslal míč Malcovi, který z malého vápna netrefil bránu. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí, a to bylo pro hosty hodně milosrdné.

 

Domácí si vedení pohlídali

 

Vstup do druhého poločasu se nepovedl hostujícímu brankáři Hořínkovi, který v 47. minutě přišel o míč, ten získal Nožička a přihrál před bránu Pažourkovi a ten levou nohou poslal míč do odkryté brány - 3:0. V 57. minutě ojedinělý nákop hostů do vápna, tam míč odkopl Štolpa, po odkopnutí míče do jeho nohy kopl protihráč a hlavní rozhodčí Sýkora pískl penaltu! Penaltu proměnil Janů - 3:1. Domácími tato situace silně otřásla a hosté ucítili šanci. Začali podnikat rychlé útoky a to především po pravé straně, velmi aktivní byl v tomto směru nově příchozí Klíma, v 59. minutě utekl domácí obraně a dal přihrávku před velké vápno, kde zakončoval Janů levou nohou těsně vedle brány. V 71. minutě se konečně k útoku odhodlali i domácí, Pažourek poslal centr Trnkovi a ten vystřelil, brankář Hořínek výtečným zákrokem vytáhl míč nad bránu. V 78. minutě vybojoval míč Skryja, přihrál Pažourkovi a ten posunul lépe postavenému Dobrovolnému, který vystřelil, ale našel jen dobře postaveného brankáře Hořínka. V 80. minutě útok hostů po pravé straně, centr před bránu, míč se dostal ke Klímovi a ten přestřelil bránu. V 87. minutě se rozhodl zaútočit hostující Sláma, utekl po pravé straně a poslal centr před bránu, tam si míč do vlastní brány poslal Mikyska, branka byla přiznána Slámovi - 3:2. Hosté se do posledního hvizdu snažili o vyrovnání, ale domácí již toto nedopustili a těsné vítězství udrželi.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V prvním poločase jsme byli aktivnějším týmem a zaslouženě jsme vedli. Na začátku druhé půle jsme svůj náskok zvýraznili, ale bohužel další naše šance zůstaly nevyužity. Hostům se podařilo snížit a v závěru z toho bylo velké drama. Naštěstí jsme těsné vedení udrželi a zaslouženě zvítězili.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Zápas, ve kterém jsme rozhodně nebyli horším mužstvem jsme si prohráli sami. Takovéto individuální chyby nemůžeme dělat. Bod byl velmi blízko, ale bohužel nemáme nic. V dalším zápase musíme hrát stejně tak, jako dnes ve druhém poločase.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Trnka [-] (76. J. Dobrovolný [-] ) , M. Slaný [-] , J. Kotačka [-] , M. Havlín [-] (46. M. Skryja [-] ) , P. Smieško [-] (66. L. Jura [-] ) , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , P. Malec [-]

SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - P. Beneš [-] , A. Chmelíček [-] , J. Peška [-] , L. Sláma [-] - D. Bednář [-] (78. D. Bednář [-] ) , T. Janů [-] , J. Mašek [-] (69. M. Kotík [-] ) , O. Zajíček [-] - M. Kuřítko [-] (46. V. Klíma [-] ) , M. Filippi [-]

ŽK: 85. O. Štolpa .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - NOVÁK Kamil, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Další těžý tip. Záleží s čím hosté přijedou do Rudíkova, ale i proto věřím domácím. Hostující gólman bude ještě na kolotoči a dostane minimálně tři góly (sorry Hořajs) - 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza