2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka přehrála Křižanov


Branky


28

Domácí vstřelili v každém poločase po jedné brance a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Už v 5. minutě se zastřeloval Drdla, ale jeho střelu z voleje Stupka vyrazil. Hosté zahrozili Patrikem Bajerem, ale Chrást jeho povedenou střelu vytáhl na rohový kop. Poté z hranice velkého vápna střílel k tyči Pulkrábek, ale Stupka byl na místě. V 16. minutě Pulkrábek vyslal do brejku Lišku, který bránu hostů těsně přestřelil. Hned poté znovu střílel Pulkrábek, hostující gólman jeho střelu vyškrábl nad břevno. Ve 29. minutě hosté chybovali v rozehrávce, Lhoták obešel Stupku a poslal domácí do vedení – 1:0. V závěru prvního poločasu napřáhl k dělovce Janů a Stupka měl co dělat, aby míč vyrazil.

 

Domácí si vedení pohlídali

Ve 49. minutě Pulkrábek z přímého kopu vyzkoušel Stupkovu pozornost. Poté centroval Starý, ale Drdla na jeho centr jen těsně nedosáhl. V 56. minutě střílel z úhlu Liška jen do připraveného Stupky. Hosté se k šanci dostali v 62. minutě, ale Fendrych mířil z parádní pozice nad bránu. Domácí uklidnila 66. minuta, kdy Požár vyslal Pukrábka tváří v tvář Stupkovi a domácí hráč si věděl rady – 2:0. Poté ještě hledal Janů Lhotáka, ten však na jeho přihrávku před prázdnou bránu nedosáhl. V závěru se již utkání pouze dohrávalo.

 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Po ospalém začátku jsme hosty přehrávali a do kabin jsme si nesli těsné vedení. To jsme po pauze navýšili a zápas jsme zkušeně dovedli ke třem bodům.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Blaha [-] , D. Novotný [-] , J. Liška [-] (67. M. Kříž [-] ) , J. Janů [-] (76. V. Hudák [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (76. P. Šustáček [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Pulkrábek [-] (87. T. Rous [-] )

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - P. Bajer [-] , M. Procházka [-] (46. M. Procházka [-] ) , M. Petr [-] , J. Milota [-] , L. Anděl [-] (62. A. Nedoma [-] ) , L. Halámek [-] , D. Bajer [-] (75. T. Juračka [-] ) , D. Fendrych [-] , L. Liška [-] , T. Malec [-]

ŽK: 27. V. Skryja , 64. J. Janů , 76. M. Pulkrábek - 52. L. Halámek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - HROMÁDKA Miroslav, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

U

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

No další zápas, další derby. Hlavně se potkávají mančafty, které mají v týmu mladší kluky, ale i proto věřím klukům z Křižanova, prostě má srdcovka. Rozhodne Škorpión - 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza