2:3
(1:2)
20. M. Kolman (p.)
24. M. Kolman
87. M. Kolman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolman sestřelil Hamry


Branky


11. D. Havlík , 76. D. Havlík - 20. M. Kolman (p.) , 24. M. Kolman , 87. M. Kolman
27

Domácí Havlík vstřelil dvě branky, ale hattrickem jej předčil hostující střelec Kolman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe domácí kladiváři. V 11. minutě předskočil Dominik Havlík obránce a přesnou střelou rozvlnil poprvé síť - 1:0. Poté měli domácí mírný tlak, ale branka přišla na druhé straně. Ve vápně domácích se pískala ruka Tomáše Novotného a byl nařízen pokutový kop. Toho se ujal Kolman a bezpečně proměnil - 1:1. Domácí Hamry to trochu srazilo a o čtyři minuty později pro ně bylo ještě hůř. Opět Kolman vyslal přesnou střelu z vápna - 1:2. Zanedlouho kopali hosté přímý kop, který vytáhl Martin Ptáček na břevno. V 35. kopal přímý kop domácí Jakub Jun a trefil spojnici, míč se odrazil k Pavlovi Novotnému, ale ten napálil opět pouze břevno. O chvíli později servíroval Pavel Novotný míč před odkrytou branku na Dominika Havlíka, ale tomu míč skočil a vůbec se k zakončení nedostal.

Hosté v závěru rozhodli

Do druhé půle nastoupili domácí kladiváři odhodláni zápas otočit. Hned v úvodu druhé půle se dostal do velké příležitosti David Russ, ale své šance se zalekl. Držení míče bylo jednoznačné, ale gólman hostí držel těsný náskok. V 65. minutě měl dobrou příležitost Jaromír Culek, ale vychytal ho gólman Šána. Zanedlouho si vedl míč ve vápně Dominik Havlík, kterého zezadu přišlápl obránce hostí, ale píšťalka sudího zůstala nečekaně němá. V 76. minutě se domácí konečně dočkali vyrovnání. K balonu ve vápně se protlačil Dominik Havlík a přesnou střelou k tyči vyrovnal - 2:2. Ten samý hráč mohl skóre otočit, ale jeho slabou střelu vychytal Šána, a tak přišel trest na druhé straně. V 87. minutě kopal Bedřichov rohový kop a z ojedinělé šance v druhé půli rozhodl. Nikým nebráněný Kolman trefil hlavou přesně pod břevno - 2:3. Závěrečný tlak domácích již změnu stavu nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík (hráč): Do utkání jsme vstoupili dobře, ale opět si necháme dát naprosto zbytečný gól a vzápětí další. Na druhou stranu jsme mohli ještě v první půli skóre otočit, ale velké šance jsme nedali. V druhé půli jsme měli míč hlavně my, ale bohužel se nám podařilo pouze vyrovnat. Jenže v závěru jsme nepohlídali roh, a tak nemáme ani bod.




Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
M. Ptáček [-] - D. Havlík [-] , R. Koutník [-] (54. J. Miklík [-] ) , J. Gančev [-] , J. Jun [-] , D. Russ [-] , V. Franěk [-] , A. Zátopek [-] , T. Novotný [-] , P. Novotný [-] (66. J. Culek [-] ) , A. Šabart [-]

TJ Sokol Bedřichov B
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , D. Šaroun [-] , M. Albrecht [-] , K. Jahoda [-] - L. Dvořáček [-] , O. Lapeš [-] , D. Vaněk [-] , M. Neuwirth [-] - M. Kolman [-] , D. Lengal [-] -

ŽK: 56. D. Havlík , 86. A. Šabart - 26. P. Šána , 90. D. Lengal .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: ZADINA Petr - NEBOLA Jaroslav, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tak tady není co řešit, my prostě musíme bodovat za tři body.Nechci nijak tlačit na tým, ale snad všichni víme, o co hrajeme, když se podíváme na tabulku. V pátek povolenka do půlnoci, koho uvidím, tak víte, za co to máte, tak to dodržet a v sobotu to vítězství zapijeme - 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích