Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov překvapil v Budějovicích


Branky


27

Domácí nezvládli ani druhý domácí zápas během třech dnů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Po neplodném úvodním náporu domácích se objevil před budějovickou brankou osamocený Kolár, ale střílel vedle. Na druhé straně chybný odkop Měrtla zachytil ve vápně Fedra. Svoji chybu však napravil, když Fedrův lob chytil. Velkou šanci měli hosté v 18. minutě, když po nedovolené přihrávce brankáři kopali uprostřed velkého vápna nepřímý kop. Trestuhodně ho však zahodili. Ve 23. minutě zatáhl míč po levé straně Kozojed a jeho centr na malé vápno proměnil Příhoda ve vedoucí gól hostí - 0:1. O sedm minut později se ve velkém vápně nejlépe orientoval Kolár a navýšil vedení hostů - 0:2. Poté si vytvořili šance i domácí, ale střelu Neubauera vykopl z brankové čáry Měrtl a dělovka Pařízka mířila opět do míst, kde stál hostující brankář. Do poločasu domácí přece jen snížili krásnou střelou Horeckého z 25 metrů - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

Snaha domácích o vyrovnání ztroskotala na zakončování vypracovaných šancí. Po hodině hry trestný kop Horeckého skončil v náručí brankáře, samostatný únik z poloviny hřiště Stark zbrkle ukončil střelou vedle branky a rohový kop zakroutil Neubauer tak dokonale, že míč dopadl na horní břevno. Poslední slovo tak měli hosté, když Příhoda po dvou kličkách ve velkém vápně poslal míč ke vzdálenější tyči - 1:3. Domácí tak prohráli doma další zápas během tří dnů a odevzdali hostům všechny body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Bez dorostenců to ještě ráno vypadalo na kontumaci nebo odložení zápasu. Nakonec z toho byl možná nejtýmovější výkon letošní sezóny a domácím jsme stejně jako na podzim nenechali ani bod. Tým veteránů naplno prodal svoje zkušenosti.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - O. Fedra [-] (80. J. Okoš [-] ) , K. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] (68. M. Řepa [-] ) , P. Stark [-] (80. J. Povolný [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , P. Benda [-] , J. Čech [-] , V. Novotný [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Kubík [-] (83. P. Stoklásek [-] ) , M. Špaček [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmarda [-] , Š. Kolár [-] (46. L. Lysý [-] ) , D. Poledna [-] , M. Turoň [-] , M. Příhoda [-] , P. Kozojed [-] , J. Toth [-]

ŽK: 65. P. Benda - 35. P. Měrtl , 65. P. Kubík , 85. L. Lysý .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŠETEK Jiří, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím. Morávky se snaží hrát kombinační fotbal, ale ty šance občas, co nedají jsou fakt k zamyšlení, i proto jim věřím - 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích