1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka urvala body ve Starči


Branky


27

Hosté o své výhře rozhodli v závěru první půle a na začátku té druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Sklenář, Pulkrábek, Požár, Liška a Šustáček – to je seznam hráčů základní sestavy, bez kterých se hosté museli obejít. Hned ve 4. minutě se šikovně otočil Lhoták, ale Ujčík jeho střelu kryl. Ve 14. minutě si míč ve středu pole vybojoval Bříza a povedenou přízemní střelou poslal domácí do vedení – 1:0. Poté se do šance dral Plhal, ale přímý volný kop od Starého na zadní tyči netrefil. Na druhé straně zahrozil po centru zleva Strouha, trefil však jen břevno. Ve 42. minutě se ve vápně nejlépe zorientoval Hudák, ale trefil jen tyč. Ten samý hráč si spravil chuť ve 45. minutě, kdy mu Plhal nachystal míč a středopolař hostí zamířil přesně k tyči – 1:1.

 

Hosté po přestávce rozhodli

V 50. minutě domácí chybovali a Janů poslal do sóla Lhotáka, který rozvlnil síť – 1:2. Srovnat mohl domácí Dvořák, ale Veselý jeho hlavičku vytáhl nad bránu. V 57. minutě zahrával rohový kop Starý a nekrytý Drdla poslal hlavou míč do domácí svatyně – 1:3. Chvíli na to po kombinaci s Hudákem střílel Starý, ale trefil jen břevno Ujčíkovy brány. V 77. minutě mohl snížit Přikryl, ale Veselý jej vychytal. Poté už se zápas dohrál bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): V dalším mistrovském utkání jsme na domácím hřišti nedokázali přehrát Radešínskou Svratku. Začátek utkání jsme zvládli vcelku dobře a soupeře jsme k ničemu vážnějšímu nepustili. Ve čtrnácté minutě jsme šli po střele ze střední vzdálenosti do vedení 1:0. Za pár minut jsme mohli jít do dvoubrankového vedení, ale zakončení po centru z levé strany skončilo pouze na břevně soupeřovi branky. Nezvládli jsme však konec prvního poločasu, kdy nejprve soupeř ve třiačtyřicáté minutě orazítkoval tyč u naší branky a těsně před závěrečným hvizdem srovnal krásnou střelou na 1:1. Druhý poločas jsme již nezvládli. Po celou dobu hry jsme, jak se říká tahali za kratší konec. V padesáté minutě jsme vyprodukovali fatální chybu v rozehrávce přímého volného kopu na polovině hřiště, kdy naši obránci sami poslali soupeře do samostatného brejku. Což s přehledem využili a šli do vedení 2:1. Za pět minut mohlo být vyrovnáno, ale naši šanci bravurně zlikvidoval brankář hostí, kdy zakončení hlavou vytěsnil nad svoji branku. V probíhající sedmapadesáté minutě zahrával soupeř rohový kop a jako již u nás tradičně jsme nechali na hranici malého vápna úplně volného hráče soupeře, který s velkou lehkostí po hlavičce rozvlnil naši síť a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Na toto jsme již do konce utkání nedokázali odpovědět a když jsme čtvrt hodiny před koncem nedokázali využít samostatného úniku, tak si soupeř vítězství již pohlídal a zaslouženě získal všechny tři body. Utkání jsme si opět prohráli sami tím, že jsme vyprodukovali hrubé chyby a soupeři jsme branky vlastně předložili "na zlatém podnose". Druhým faktorem je i skutečnost, že někteří naši hráči přistupují k zápasu laxně, nezodpovědně, neplní základní dohodnuté prvky a hlavně potřebují ve velké míře zapracovat na fyzické kondici.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Museli jsme řešit spoustu absencí a už kvůli tomu tahle výhra chutná sladce. Na začátku zápasu jsme se hledali, ale po poté jsme se chytli a rozhodli jsme v období kolem přestávky. Byli jsme produktivní, a to nám zajistilo tři body. Domácí hráli jednoduchý fotbal plný nakopávaných míčů, ale s tím jsme si dokázali poradit. Díky všem, kdo s námi jeli.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - M. Kaňka [-] , P. Špaček [-] , O. Dvořák [-] , R. Ježek [-] (46. R. Přikryl [-] ) , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , L. Ježek [-] (71. J. Dolníček [-] ) , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (82. T. Mahel [-] ) , V. Smejkal [-] (71. J. Müller [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Veselý [-] - D. Novotný [-] , P. Lhoták [-] , A. Jinek [-] (20. V. Hudák [-] ) , M. Kříž [-] (60. T. Rous [-] ) , Z. Starý [-] , M. Drdla [-] , I. Plhal [-] (81. P. Bukáček [-] ) , V. Skryja [-] , M. Blaha [-] , J. Janů [-]

ŽK: 12. V. Smejkal , 52. P. Špaček , 75. T. Ujčík - 90. D. Novotný .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - GAPKO Milan, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Hořínek
Tip experta: výhra hostů

Svratka měla strašný start, prohrála tuším čtyři zápasy v řadě, ale poslední zápasy se zvedli. Do týmu se vrátila zkušenost a fotbalová myšlenka v podobě Brdi (Petra Šustáčka) a Svratka opět začala vyhrávat. Na pěkném hřišti ve Stařči je borci rozeberou do posledního šroubku a odvezou si domů všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích