L. Lopatář 24.
L. Drapák 64. (p.)
2:5
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka bere tři body


Branky


24. L. Lopatář , 64. L. Drapák (p.) - 4. V. Skryja (p.) , 5. V. Skryja , 7. M. Pulkrábek , 15. Z. Starý , 45. J. Janů
29

Hosté zahájili zápas zhurta a brzy vedli o čtyři branky, což jim stačilo k zisku třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned ve 4. minutě zavařil domácímu gólmanovi Šustáček, Pisk jej fauloval a nařízenou penaltu proměnil Skryja – 0:1. Hned na to po rohovém kopu hlavičkoval Drdla a míč do sítě dotlačil Skryja – 0:2. Poté po Požárově přihrávce vychytal Pulkrábka domácí brankář. V 7. minutě Pulkrábek napřáhl za velkým vápnem a střelou k tyči přidal další branku – 0:3. Pulkrábek mohl přidat i další branku, když si obhodil Piska, ale z úhlu trefil jen tyč. Ve 13. minutě zahrozili i domácí, ale Bukáček trefil jen boční síť. Chvíli na to zase Bukáček našel Drapáka, ale ten hlavičkoval mimo. V 15. minutě centroval Starý a míč parádně zapadl do brány – 0:4. Ve 24. minutě hlavičkoval po centru zleva Lopatář přesně k tyči – 1:4. Ten samý hráč se zjevil i v další šanci, ale tentokrát hlavičkoval vedle. V 39. minutě Pulkrábek z přímého volného kopu trefil jen boční síť. V poslední minutě prvního poločasu domácí chybovali a nabídnuté sólo využil Janů – 1:5.

 

Hosté si vedení pohlídali

V 50. minutě viděl druhou žlutou kartu Pulkrábek a domácí přesilovku využili k tlaku. Ten vyústil v šanci Čermáka, který trefil tyč a poté přestřelil odkrytou bránu. Poté se blýskl Sklenář, který zlikvidoval dorážku domácích. Na druhé straně provětral Piskovy rukavice Šustáček. V 64. minutě zahrál Drdla rukou a Drapák penaltu proměnil – 2:5. Poté tlak domácích zeslábl a hosté v klidu dohráli zápas ke třem bodům. Mezi střelce se mohl zapsat i hostující Bukáček, ale trefil jen tyč.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Vůbec jsme nezachytili vstup do zápasu. Sice jsme snížili, ale hosté si tři body v pohodě pohlídali.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Na domácí jsme vlétli a své šance jsme dokázali i proměnit. Po pauze jsme se v deseti dostali na deset minut pod tlak, ale pak jsme hru srovnali a zápas dovedli ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Drapák [-] (83. J. Rambousek [-] ) , L. Lopatář [-] (80. T. Kuthan [-] ) , V. Škorpík [-] (46. F. Dvořák [-] ) , J. Uher [-] , M. Bukáček [-] (75. M. Baslík [-] ) , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-] , L. Zahrádka [-] , L. Vaníček [-] , P. Čermák [-]

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] (60. P. Lhoták [-] ) , M. Pulkrábek [-] , P. Šustáček [-] (68. P. Bukáček [-] ) , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Blaha [-] , J. Janů [-] (83. M. Kříž [-] )

ŽK: 29. L. Drapák , 54. L. Vaníček - 17. M. Pulkrábek , 27. J. Janů . ČK: 50. M. Pulkrábek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, SUCHÁNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Mateo Premar
Tip experta: remíza

Přibyslavice zatím doma neprohráli, proto volím remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů