T. Kyzlink 12.
K. Svoboda 21. (p.)
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bory dotáhly manko


Branky


12. T. Kyzlink , 21. K. Svoboda (p.) - 66. F. Zikmund , 69. F. Zikmund
30

Domácí vedli o dvě branky, ale hosté nakonec sahali po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V úvodu utkání si mužstva vypracovala dvě šance, které však k brance nevedly. Skóre se měnilo až ve 12. minutě, když zpětný centr Duška do vápna poslal křížnou střelou do borské sítě Kyzlink – 1:0. Ve 21. minutě už to bylo 2:0. To proměnil nařízený pokutový kop za faul na Kyzlinka exekutor Svoboda. Další branku mohl zaznamenat Pařízek, jeho dělovka za velkým vápnem však proletěla těsně nad brankou. Poté zachránil na druhé straně domácí od pohromy Čech, když vykopával z brankové čáry střelu střídajícího Karáska. Závěr poločasu patřil hostujícímu Ochranovi, kterého na poslední chvíli v prvním případě vychytal Novák a ve druhém nedosáhl skluzem u tyče na střílený míč.

Hosté po přestávce srovnali

Po pár minutách druhého poločasu Kyzlink ideálně uvolnil Starka. Jeho průnik do vápna však skončil ztrátou míče. Na druhé straně zabránil ve skórování Novotnému Mario Premar spolu s Novotným. Fedra poté vypracoval další šanci pro Starka. Tomu se dnes proměňování nedařilo. Po hodině hry podržel domácí brankář Novák, když pochytal střely Starého a Požára a reflexivně vyrazil hlavičku Karáska z malého vápna. V 66. minutě se dočkali i hosté, když se na malém vápně trefil křížnou střelou Zikmund - 2:1. Stejný hráč si o tři minuty později naskočil na roh Starého a hlavou srovnal stav utkání - 2:2. Za další tři minut mohl tentýž hráč dát i třetí gól, ale  z malého vápna přehlavičkoval prázdnou bránu. Hosté se i nadále tlačili před domácího brankáře a v dalším skórování jim na poslední chvíli zabránil hlavičkou Svoboda. Pět minut před koncem měli šanci i domácí, ale dlouhý centr Horeckého zakončil Stark střelou z voleje mimo tyče. Poslední šanci utkání měli hosté. Novák však dalším reflexivním zákrokem zachránil domácím bod ze zajímavého utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Zápas dvou poločasů. V prvních 30 minutách jsme podali nekoncentrovaný výkon a domácí nás potrestali dvěma góly. Druhý poločas jsme se dokázali zvednout a hrálo se na jednu bránu. Vzhledem k počtu šancí, které jsme si v druhé půli vytvořili, je remíza spíše ztrátou. Pozitivní je, že nás špatný úvod nepoložil úplně. Zlomená klíční kost Tomáše Molnára je naopak velkým negativem.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - P. Benda [-] (69. J. Kosmák [-] ) , T. Kyzlink [-] (50. O. Fedra [-] ) , M. Premar [-] (86. M. Premar [-] ) , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] , V. Dušek [-] , J. Čech [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Novotný [-] (75. V. Chalupa [-] ) , A. Novotný [-] , M. Špaček [-] , T. Molnár [-] (28. J. Karásek [-] ) , F. Zikmund [-] , J. Starý [-] , P. Prokop [-] , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , H. Ráček [-]

ŽK: 45. P. Benda , 75. P. Stark , 80. V. Dušek , 86. M. Premar , 90. M. Pařízek - 18. F. Zikmund , 26. J. Novotný , 60. A. Novotný , 69. H. Ráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - ŠLEJTR Jiří, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2023 22:38
Tady je chyba . Hosté nevedli o dvě branky ale prohrávali 2:0

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Mateo Premar
Tip experta: výhra domácích

Zopakujeme podzimní výkon a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů