M. Kolman 79. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bedřichově nerozhodně


Branky


79. M. Kolman (p.) - 20. M. Mikyska
30

Domácí dlouho prohrávali. Ke srovnání jim pomohla až penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Hosté začali zápas velmi aktivně a v 9. minutě rychlý Trnka J. utekl domácímu obránci po levé straně a poslal přihrávku na místo, kde je pokutový kop, zde byl Havlín a z první pálil vedle brány. Ve 12. minutě to bylo téměř jako přes kopírák, hostující Pažourek poslal míč Trnkovi J., ten po levé straně od poloviny hřiště obešel dva protihráče a před sebou měl už jen brankáře, on se však rozhodl přihrát před prázdnou Havlínovi a ten zakončoval patičkou a míč zvláštní trajektorií skončil brankáři v rukou. Ve 14. minutě se dostali do ojedinělé šance domácí, stoper hostů odehrál míč před vyběhnutým Doležalem, míč skončil u soupeře, konkrétně to byl Havlík a ten se pokusil přehodit vyběhnutého Doležala, ale z cca 30 metrů překopl i bránu. Ve 20. minutě se k individuální akci odhodlal hostující Malec, prošel až před brankáře Šána a ten Malcovu střelu vyrazil na roh. Roh zahrál Smieško, míč poslal mezi penaltu a malé vápno, zde byl hostující Mikyska, který nejprve trefil brankáře, pak se k němu opět dostal míč a trefil obránce a pak konečně rozvlnil síť - 0:1. Ve 25. minutě krásná „česká ulička“ na Pokorného a ten měl před sebou už jen Doležala, Doležal vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a zakončení Pokorného nohama vykopl. Ve 32. minutě si hosté opět sami „zavařili“, odkopli míč před velké vápno, kde byl domácí Havlík a ten hned pálil, ale opět byl připravený Doležal a se střelou si poradil.

 

Domácí v závěru srovnali

 

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, ve 47. minutě dostali výhodu trestného kopu z dobré pozice, Trnka J. poslal přesný centr na vzdálenější tyč, zde byl Mikyska na malém vápně a před ním polovina brány prázdná, ale on zakončil mimo bránu. V 64. minutě zahrávali domácí roh, na centr si do vápna naběhl domácí Jahoda a hlavou poslal míč mimo bránu. V 67. minutě po nákopu hostů propadl míč k Havlínovi, ten poslal „českou uličkou“ míč Smieškovi, který šanci zakončil střelou, ale opět připravený Šána míč za svá záda nepustil. Domácí, když viděli, jak hosté trestuhodně zahazují šance, tak se snažili tlačit na polovinu soupeře a v 79. minutě zapomněli na bránění a hosté šli tři na dva, ale pro hosty z toho nebylo nic. Naopak po té co o míč přišli, tak domácí odkopli míč na polovinu hostů, zde byl obránce Mikyska, ale ten přihrál soupeři a tem hned nakopl míč za něj na nabíhajícího Pokorného, který šel do souboje o míč s brankářem Doležalem. Doležal i Pokorný byli u míče ve stejném okamžiku, Pokorný ležel a pískal se pokutový kop, který kapitán domácího týmu Kolman s přehledem proměnil - 1:1. Hosté se v tomto zápase připravili o body sami, pokud z takových šancí nedávají branky, tak se nedá vyhrát.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov B
Ondřej Lapeš (trenér): Celkově si myslím, že bod ze zápasu je ve finále asi spravedlivý. Za mě mohu říci, že jsem s bodem spokojen. Musíme brát všechny aspekty sestavy, že nastoupili hráči, kteří měli minuty z předchozího dne za Áčko a někteří hráli na postech, na které nejsou zvyklý, třeba že jinak stoper Pokorný hrál celý zápas na hrotu. Dále jsme 14 dní nehráli kvůli počasí žádný zápas, což má taky nějaký vliv. Když ve čtvrteční dohrávce porazíme Stonařov a v neděli nějaký ten bod z Bohdalova, tak budu spokojen.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov B
P. Šána [-] - K. Jahoda [-] , M. Albrecht [-] (79. D. Šaroun [-] ) , A. Samek [-] , D. Cabúk [-] - M. Neuwirth [-] , T. Havlík [-] (79. V. Pavlíček [-] ) , P. Štěpánek [-] , O. Lapeš [-] - M. Kolman [-] , T. Pokorný [-] -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Kotačka [-] , P. Malec [-] , P. Smieško [-] (69. M. Slaný [-] ) , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , M. Havlín [-] , L. Jura [-]

Počet diváků: 16. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - JAHODA Jaroslav, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka. Hosté zvítězí vyšším rozdílem a prosadí se Ondra Štolpa.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů