2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov bere tři body


Branky


31

Domácí potvrdili solidní jarní formu a z okresního derby berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V krásném jarním počasí zavítali na křižanovský pažit borci z Bohdalova. S ohledem na umístění obou celků se očekával vyrovnaný boj, realitou byl ovšem spíš boj, než že by se jednalo o nějak extra vyrovnanou partii. Domácí od prvních minut působili sebevědoměji, výrazné šance si ovšem dlouho nedokázali připravit. Skóre 1:0 na tabuli svítilo sice již po několika minutách, nešlo však o výsledek dění na hrací ploše, pouze o nedůslednost domácích pořadatelů. První zaznamenání hodnou situaci vyprodukovala dvojice mladíků Procházka & D. Bajer, skvělý úmysl prvně jmenovaného však Dominik Bajer v gólovou střelu i kvůli nerovnosti terénu přetavit nedokázal. Pár minut poté se Liška přímo z rohu pokusil překvapit Pokorného v brance, na zadní tyči byl však bohdalovský brankář včas. Do té doby poměrně vyrovnanou hru začal nahrazovat křižanovský nápor, jehož posledním nególovým vyjádřením byla Bajerovo břevno po Liškově centru. Na konci prvního dějství se již diváci branek dočkali - nejprve v 38. minutě Petrova hlavička z penalty překvapila Pokorného natolik, že si ji po odrazu od břevna srazil k pravé tyči vlastní svatyně - 1:0. Domácímu zkušenému středopolaři se role klíčového muže zalíbila a umocnil ji ve 44. minutě geniální 30 metrovou přihrávkou středem hřiště, do které stačilo Procházkovi vložit špičku pravé nohy, hostující gólman neměl čisté svědomí ani v této situaci - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Vzhledem k tomu, že podzimní utkání skončilo remízou po křižanovské převaze v první půlce, a drtivému tlaku Bohdalova po pauze, byli diváci právem napnutí, zda se bude historie opakovat. Křižanov ovšem podobný scénář nepřipustil, otěže zápasu držel pevně v rukou, byť se prezentoval údržbovým módem hry. Zdramatizování mohlo přijít v 65. minutě, po jediné výrazné šanci hostí byl však Stupka u levé tyče včas a potvrdil, že se na něj domácí skvadra může v klíčových chvílích spolehnout. I vlivem řady střídání postupně tempo hry opadalo, o divácky "nejatraktivnější" momenty se tak staral zejména sudí Cirhan, jenž opakovaně potvrzoval, že kvalita sudích na okresních i krajských úrovní je nevysoká. Jediným štěstím bylo, že kazil na obě strany a těžko tedy v jeho podivných rozhodnutích hledat zlý úmysl. Nejviditelnější stopu zanechal v posledních desetiminutovkách, kdy nejprve po druhé žluté vyloučil Neumana, načež po malé domů přešel bez jakéhokoliv trestu fyzický kontakt ze strany gólmana Pokorného, který by se fakticky vzato dal patrně nazvat inzultací. Ani tyto rozporuplné situace pochopitelně nic nezměnily na výsledku skóre, tři body zůstaly po zásluze doma a na svou šňůru neporazitelnosti tak Křižanov navlékl již 11. korálek v řadě. Naposledy padl doma s Lukami nad Jihlavou, a právě s tímto soupeřem se utká za týden. Bohdalov bude mít šanci na reparát doma proti bedřichovskému béčku.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Konečně vyšlo počasí. Pan rozhodčí měl trochu zvláštní metr, ale na obě strany, takže asi ok. Bohdalov měl za celý zápas dvě šance. Pouze nakopávali balóny na Koukala, ale to jsme v pohodě pokrývali. Příští týden nás čekají v sobotu Luka a v pondělí Rudíkov, tak uvidíme jak na tom jsme.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - P. Bajer [-] (56. D. Plocek [-] ) , M. Petr [-] (68. M. Procházka [-] ) , J. Milota [-] , L. Anděl [-] , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-] (80. D. Uhlíř [-] ) , D. Bajer [-] , M. Procházka [-] , L. Liška [-] , T. Malec [-]

Sokol Bohdalov
R. Pokorný [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , O. Bradáč [-] , P. Fabík [-] - A. Neuman [-] , D. Toman [-] , F. Boháček [-] , L. Krčál [-] - V. Koukal [-] , V. Pokorný [-] (78. J. Pokorný [-] ) -

ŽK: 48. P. Bajer , 53. T. Malec , 56. L. Halámek , 89. D. Uhlíř - 38. L. Krčál , 55. V. Koukal , 71. A. Neuman , 88. F. Boháček . ČK: 73. A. Neuman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - UHLÍŘ Lukáš, MENCLER Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra domácích

Po vyrovnané první půli se nakonec projeví lepší herní rozpoložení domácích. Ke konci přidá pojistku střídající Martin Petr - 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích