M. Jirka 70. (p.)
1:3
(0:1)
31. K. Svoboda (p.)
80. T. Kyzlink
92. P. Stark
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma padla


Branky


70. M. Jirka (p.) - 31. K. Svoboda (p.) , 80. T. Kyzlink , 92. P. Stark
30

Moravské Budějovice se vrátily na vítěznou vlnu a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek utkání byl opatrný, a tak se převážně hrálo bez větších šancí. Veškeré pokusy ohrozit brankáře končily vysoko nad brankou. První velkou šanci utkání měli domácí hráči, kdy po centru z pravé strany zakončoval do odkryté branky Čaloud, ale trestuhodně minul. Následně z protiútoku byl ve vápně faulován Neubauer a rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Kamil Svodoba a brankáři nedal šanci - 0:1. V závěru poločasu museli hosté do desíti, protože byl vyloučen Kodajek.

Hosté si vedení pohlídali

Kdo čekal, že domácích bude v druhém poločase plné hřiště, tak se mýlil. Hostujícíi hráči nedovolili hráčům Polné dostat se do tempa a srdíčkem zápas odbojovali jeden za druhého. V 70. minutě minutě skórovali i domácí z pokutového kopu - 1:1. To bylo od domácích vše. V 80. minutě využil velké chyby polenských stoperů Kyzlink, přehodil brankáře a pohledně míč dovedl do branky - 1:2. Konec zápasu hostům, kdy po přihrávce Fedry skóroval Stark - 1:3. Na konci zápasu byl pak vyloučen Smutný, a to bylo vše co se na hřišti událo.



Sestavy


Slavoj Polná B
Š. Šejstal [-] - M. Suchý [-] (46. J. Šimek [-] ) , Z. Smutný [-] , P. Juříček [-] (82. J. Mezera [-] ) , L. Čaloud [-] , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , M. Drápela [-] , M. Šorf [-] , J. Joukl [-] (46. J. Bohdálek [-] ) , T. Diviš [-]

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - J. Kodajek [-] , T. Kyzlink [-] (81. O. Fedra [-] ) , M. Premar [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] (89. R. Szabó [-] ) , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] (86. M. Premar [-] ) , V. Dušek [-] , J. Čech [-]

ŽK: 31. Š. Šejstal , 35. P. Juříček , 35. J. Joukl , 66. Z. Smutný , 68. L. Čaloud , 93. J. Bohdálek - 12. K. Svoboda , 87. M. Pařízek . ČK: 93. Z. Smutný - 40. J. Kodajek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - BENEŠ Jiří, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra hostů

Moravské Budějovice se v Polné vrátí na vítěznou vlnu a vyhrají o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích