1:1
(1:0)
72. P. Malec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starči nerozhodně


Branky


16. M. Kaňka - 72. P. Malec
27

Stařeč ani ve třetím jarním zápase neprohrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

 

Domácí začali velmi aktivně a ve 12. minutě se před hostujícím brankářem ocitl sám v dobré pozici Špaček, ale Rousek jeho šanci zlikvidoval a míč chytil. V 11. minutě byli hosté nuceni střídat zraněného Trnku P., a to před zápasem to šel vyzkoušet jeho bratr Trnka J. – nešlo to a tak musel být v zápise nahrazen ještě před utkáním. Dva ofenzivní hráči hostujícího týmu byli ze hry. V 16. minutě dostali domácí možnost zahrávat rohový kop, následovala střela do břevna, míč netrefil Malec a tak dobíhající Kaňka měl před sebou odkrytou bránu a v pohodě uklidil míč do sítě - 1:0. O chvíli na to museli opět hosté střídat, tentokrát to byl zraněný brankář Rousek. Domácí do konce poločasu měli optickou převahu, ale vše vyřešil hostující brankář nebo hráči domácího týmu, a to tak jako Špaček ve 27. minutě, kdy si naběhl na centr z levé strany a v dobré pozici poslal hlavou míč nad bránu.

 

Hosté po přestávce srovnali

 

Hosté se v šatně „srovnali“ a druhého poločasu nastoupili jako vyměnění. V 58. minutě zahrával hostující Pažourek trestný kop z dobré pozice a míč tvrdou ránou poslal nad bránu. Bylo patrné, že se změnil obraz hry a domácí se začali bát o výsledek, stáhli se na vlastní polovinu a dopředu se nažili dostávat pouze nakopávanými míči na Špačka. V 67. minutě se Špaček dostal k zakončení, ale Doležal jeho střelu srazil před sebe a v pohodě chytil míč do rukou. V 69. minutě poslal hostující Malec prudký centr do vápna, odražený míč od obránce si „našel“ Smieško a vystřelil, míč mířící do odkryté brány srazil obránce na rohový kop. V 72. minutě se hosté konečně dočkali, Smieško zahrál přetažený rohový kop, Pažourek míč odcentroval ke vzdálenější tyči a tam si za obranu naběhl Malec a hlavou poslal míč do prázdné brány - 1:1. Domácí se přece jen ještě dostali do ojedinělé šance, byl to Stuchlík, který si v 77. minutě narazil míč a v dobré pozici pálil nad bránu. Poslední výraznou šanci utkání měli hosté a to v 80. minutě, kdy před velkým vápnem zahrával trestný kop Pažourek, krásně obstřelil zeď a míč mířící do brány výtečným zákrokem vyrazil na rohový kop domácí brankář Ježek M. Po rohovém kopu vznikl zmatek v obraně domácích a hostující Jura z hranice penalty poslal míč úplně mimo bránu. Pak už se zápas dohrával v poklidu bez výrazných šancí a vypadalo to, že s bodem byly spokojeny oba týmy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): Do zápasu na domácím hřišti proti Rudíkovu jsme vstoupili aktivně. Hned od začátku jsme si vytvořili územní převahu a hosty jsme přehrávali. Lépe jsme kombinovali a dostávali se do brankových příležitostí, které pramenily zejména z nebezpečných centrovaných míčů ze stran. Soupeř se dostával na naší polovinu pouze ojediněle, kdy tyto akce jsme v obranné fázi s přehledem eliminovali. Herní převahu jsme zúročili v šestnácté minutě, kdy jsme šli do vedení 1:0. Následně jsme si vypracovali ještě několik brankových příležitostí, kdy jsme však i ty nejvyloženější nedokázali proměnit. Zakončované akce jsme řešili vcelku dobře, ale končily těsně vedle branky, nebo se předvedl dobrým zákrokem brankář hostí. Vzhledem k této skutečnosti jsme šli do kabin pouze s jednobrankovým vedením. Druhý poločas jsme však herně vůbec nezvládli. Nesmyslně jsme přestali hrát aktivně, vytratila se kombinace a začali jsme hrát pouze na dlouhé míče bez mezihry. Tímto jsme soupeři umožnili převzít iniciativu a byl to on, kdo byl na hřišti více vidět. Postupem času vyplynulo ze hry, že se i bojíme o výsledek. Soupeř se začal dostávat do tlaku a vytvářel si jednu šanci za druhou. V probíhající dvaasedmdesaté minutě svoji převahu dovršil vyrovnávací brankou. V posledních minutách již nebylo k vidění nic mimořádného a proto zůstal tento stav i na konci utkání. Diváci tedy viděli zápas dvou absolutně rozdílných poločasů, kdy v prvním jsme byli lepším mužstvem my a ve druhém soupeř. Dělba bodů v tomto zápase je tedy naprosto spravedlivá.

FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V prvním poločase jsme byli nuceni dvakrát střídat a asi i kvůli tomu nebyl náš výkon úplně přesvědčivý. Navíc jsme se nechali zaskočit ze standartní situace. Ve druhé půli se naše hra zlepšila a měli jsme více ze hry. Bohužel navíc než vyrovnání to nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Ježek [-] - M. Kaňka [-] , P. Špaček [-] (78. R. Přikryl [-] ) , F. Strouha [-] (82. M. Bříza [-] ) , J. Dolníček [-] (66. K. Janík [-] ) , D. Lorenc [-] (66. R. Ježek [-] ) , M. Linhart [-] , J. Zejda [-] , J. Müller [-] , J. Uhlíř [-] , P. Stuchlík [-]

FK Rudíkov
D. Rousek [-] (20. L. Doležal [-] ) - J. Kotačka [-] , P. Smieško [-] , P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] (11. M. Slaný [-] ) , L. Nožička [-] , M. Havlín [-] , L. Jura [-]

ŽK: 33. D. Lorenc .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: KRYMOVÁ Martina - PŮLPÁN Ondřej, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: výhra domácích

Stařeč si doma s Rudíkovem poradí a vyhraje.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích