Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory znovu vyhrály


Branky


27

Domácí využili další domácí zápas k zisku třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Přibyslavice vstoupily do zápasu dobře, na začátku zápasu měly několik standardních situací, výraznější ohrožení branky z toho však nebylo. Po jednom z centrů se hlavou do míče opřel hostující Kolman, ale trefil pouze připraveného Pokorného. A tak to byli domácí, kdo otevřel skóre. V 11. minutě se akrobaticky přes hlavu trefil Špaček - 1:0. Hosté drželi více balón, avšak větší šance si nevytvořili. Po Prokopově standardní situaci se v 18. minutě dostal míč až k Ochranovi, který pohotově dorazil míč do sítě - 2:0. Ve 35. minutě ztratili hosté balón na půli hřiště a domácí šli do protiútoku. Ráčkův centr našel Požára, ten ještě předložil Starému před prázdnou branku a bylo to 3:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Hosté drželi balón a snažili se najít recept na obranu domácích. Ta byla však pevná po celý zápas. Navíc domácí skórovali téměř ze všech svých šancí, a tak zápas po gólu Špačka a dalších třech gólech Ochrany skončil 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Výsledek neodpovídá průběhu hry. Naše produktivita dnes byla nadstandardní, snad nám to vydrží do dalších kol. Všichni hráči zápas odmakali, za což si zaslouží poděkování. Borský fotbal je teď nejvýš, co kdy byl. Pokusíme se zůstat na této vlně co nejdéle.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Začátek zápasu jsme měli více ze hry, ale nedokázali jsme se prosadit ze slibných příležitostí. Herně jsme neztráceli tolik, jak ukazuje skóre, ale co tady mam říkat, když výsledek 7:0 je prostě vše říkající. Navíc jsme o půlce museli vynuceně střídat dva obránce kvůli zranění. Místo toho, aby se vraceli hráči zpět do sestavy, tak odpadají.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Špaček [-] (75. D. Frejlich [-] ) , T. Molnár [-] , J. Starý [-] (79. L. Němec [-] ) , P. Prokop [-] , T. Požár [-] , M. Ochrana [-] , V. Procházka [-] (85. O. Hlaváč [-] ) , J. Novotný [-] (85. J. Dvořák [-] ) , H. Ráček [-] (79. J. Karásek [-] ) , A. Novotný [-]

TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - O. Havlena [-] , J. Rambousek [-] (46. M. Baslík [-] ) , J. Kolman [-] , L. Drapák [-] , V. Škorpík [-] (79. S. Roubec [-] ) , J. Uher [-] , L. Zahrádka [-] , M. Bukáček [-] , L. Vaníček [-] (69. L. Lopatář [-] ) , J. Skrobikowski [-] (46. T. Kuthan [-] )

ŽK: 81. T. Požár - 32. L. Drapák , 58. J. Uher .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ZADINA Petr - MUZIKÁŘ Ondřej, SÝKORA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: výhra hostů

Nečeká nás nic lehkého, navíc jsme zas po minulém kole o něco víc oslabení, ale venkovní mizérie nemůže trvat věčně a někde to už musíme zlomit v náš prospěch.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích