2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov doma vyhrál


Branky


27

Domácí zápas zvládli, i když hráli téměř celý druhý poločas v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V deštivém odpoledni přijel do Křižanova lídr tabulky a domácí si na něj brousili zuby. Od úvodního hvizdu byli křižanovští lepší v kombinaci, to se potvrdilo hned v 5. minutě. Škorpík vrátil balón na stopera Kopáčka, ten poslal křižný balón na Davida Fendrycha, který poslal merunu do vápna, kde si ji našel Škorpík a rozvlnil síť - 1:0. Poté byla taková hluchá pasáž, kdy domácí kombinovali, ale předfinální řešení bylo na těžkém terénu složité a často nevycházelo. V období od 20. - 45. minuty se vytasil domácí Stupka se třemi naprosto spektakulárními zákroky - 1. vychytal nohama Svobodu na brankové čáře, 2. po ponechané výhodě hokejový semafor proti Kyzlinovi, 3. vytyčená ruka v šibenici proti přimáku Kyzlinka.

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas byl v podstatě stejný jako první, ale jen do 56. minuty, kdy jeden z nejlepších na hřišti Škorpík uviděl druhou žlutou a musel pod sprchy. Od té doby se Křižanov semknul a hráli jako jeden muž. Nejlepší hráč zápasu Stupka se vytáhl ještě s jedním zákrokem, kdy vykopl střelu Svobody, která mířila k tyči. Hosté i proti deseti jenom nakopávali balony do vápna, kde je domácí spolehlivě odvraceli a zakládali nebezpečné protoútoky. Jeden z nich využil v 75. minutě, po kombinaci s Liškou, Malec a zvýšil na 2:0. Dokonce už se nic zajímavého nestalo a domácí zadlouženě vyhráli.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Tabulka je velice vyrovnaná a 7 týmů dělí 5bodů. Příští týden v sobotu zajíždíme Rudíkova, kde to bude souboj proti sousedům v tabulce.




Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Milota [-] , L. Anděl [-] , M. Škorpík [-] , D. Fendrych [-] (81. D. Plocek [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Halámek [-] , D. Bajer [-] (87. A. Nedoma [-] ) , D. Uhlíř [-] (68. M. Petr [-] ) , L. Liška [-] (81. A. Fendrych [-] ) , T. Malec [-] (81. M. Procházka [-] )

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] (75. O. Fedra [-] ) , J. Kosmák [-] (23. T. Kyzlink [-] ) , V. Dušek [-] (75. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 12. D. Uhlíř , 26. M. Škorpík , 45. L. Kopáček - 59. T. Kyzlink . ČK: 56. M. Škorpík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - SOUKUPOVÁ Věra, VELC Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Drapák
Tip experta: výhra domácích

V Křižanově to budou mít hosté těžké a odjedou bez bodu.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích