0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Moravské Budějovice vezou tři body


Branky


32

Hosté potrestali chyby domácích a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí si svoji největší šanci vytvořili hned ve 4. minutě, když Pulkrábek našel hlavu Požára, ale ten z malého vápna mířil nad bránu. Ve 22. minutě hostující Svoboda centroval z levé strany a míč se snesl na břevno. Poté se blýskl Sklenář, který lapil Kosmákovu ránu z úhlu. Ve 38. minutě poslal míč před bránu hostů a ten skončil na břevně. Více se toho v prvním poločase nestalo.

Hosté po přestávce rozhodli

V 54. minutě se k přímému volnému kopu postavil Svoboda, ale jeho střelu zneškodnil pozorný Sklenář. V 70. minutě zahrávali hosté standardní situaci téměř z poloviny hřiště a po Skryjově hlavičce skončil míč v síti domácích - 0:1. V 79. minutě dostal míč na půli kapitán Pařízek, který jej dovedl až na hranici velkého vápna, kde vystřelil a po teči domácího beka skončil míč za Sklenářem - 0:2. V závěru dostal míč hlavou do sítě po přímém volném kopu Drdla, ale radost domácích zastavil zdvihnutý praporek. Ten samý hráč zahrozil i po rohovém kopu, ale tentokrát bránu těsně minul.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Na těžkém terénu jsme byli slabší ve středu pole a hosté byli opticky lepším týmem. Žádný z týmů moc šancí neměl a góly jsme inkasovali po smolném zákroku a nedůslednosti při bránění. Rozhodlo větší nasazení a lepší přístup hostů, kteří nás stejně jako na podzim nepustili k naší hře. Díky tomu byli nakonec šťastnější.

SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): Ačkoliv jednotlivce veřejně chválím jen málo, obrovskou pochvalu zaslouží čtveřice Novák, Benda, Čech, Novotný. Hrál se soubojový zápas na těžkém terénu a kluci vzadu neudělali jedinou chybu. V závěru zápasu nám hodně pomohli kluci z lavičky, protože se dnes hrálo hodně přes čas a základní jedenáctce docházely síly. Vítězství jsme dnes prostě vydřeli.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , M. Blaha [-] (61. J. Liška [-] ) , J. Janů [-] , L. Dvořák [-] (67. M. Šacl [-] )

SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - M. Pařízek [-] (86. M. Premar [-] ) , M. Neubauer [-] , K. Svoboda [-] , P. Benda [-] , P. Stark [-] (62. V. Dušek [-] ) , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , J. Čech [-] , J. Kosmák [-] (84. O. Fedra [-] ) , V. Novotný [-]

ŽK: 25. J. Janů , 49. M. Pulkrábek , 74. M. Drdla , 83. V. Skryja - 11. J. Horecký , 13. M. Pařízek , 72. V. Dušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠLEJTR Jiří - SVOBODA Patrik, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Kopáček
Tip experta: výhra domácích

Šlágr jara hned v prvním kole! Fanklub defenzivního fotbalu z tohoto utkání nebude mít radost! Radešínka měla delší a kvalitnější přípravu a utkání vyhraje. Za hosty se prosadí Svoboda a Kyzlink.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 11. 2022 11:42
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích