D. Bajer 13.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Křižanově nerozhodně


Branky


31

Domácí vedli, ale hosté i přes neproměněnou penaltu srovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za proměnlivého počasí chtěl domácí Křižanov vstoupit do jarní části vítězně, což se mu nepodařilo. Od začátku utkání bylo vidět, že se obě mužstva snažila hrát svým stylem. Domácí kombinovat a hosté z Počítek nakopávat dlouhé míče na Chmelíčka. Po řadě nepřesností přišla kombinace na levé straně, David Fendrych odcentroval, Dominik Bajer zpracoval na dva doteky a nechytatelnou dělovkou propálil Hořínka - 1:0. Poté se odehrával boj ve středu pole, od 30. minuty domácí vypadli z role a hosté tlačili. Ve 36. minutě famozní Stupka chytil penaltu exligovému Chmelíčkovi a do poločasu domácí přečkali ještě další tři tutovky.

 

Hosté po přestávce srovnali

Ve druhé půli se domácí snažili a šance přicházely, zůstaly však nevyužity. A tak v 64. minutě prošel obranou Mašek a merunu odraženou od Stupky doklepl Zajíček - 1:1. Do konce utkání byly dvě šance na každé straně. Opět nevyužity. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu



SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili tlak na domácí. Bohužel jsme z toho nic nevytěžili, a tak domácí potrestali naši chybu v obraně. Nepoložila nás ani neproměněná penalta a zaslouženě jsme ve druhém poločase vyrovnali. Hráči odvedli maximum a to je příslib do dalších zápasů.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Milota [-] , L. Anděl [-] , M. Škorpík [-] (69. A. Fendrych [-] ) , D. Fendrych [-] , L. Kopáček [-] , P. Bajer [-] (69. M. Procházka [-] ) , D. Bajer [-] , D. Uhlíř [-] , L. Liška [-] (80. L. Halámek [-] ) , T. Malec [-] (75. M. Petr [-] )

SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - J. Peška [-] , M. Landsman [-] , R. Halámka [-] , L. Sláma [-] (75. D. Bednář [-] ) - D. Bednář [-] (46. O. Zajíček [-] ) , T. Janů [-] , P. Beneš [-] , J. Mašek [-] , M. Kotík [-] (80. J. Vavřínek [-] ) - A. Chmelíček [-]

ŽK: 86. M. Petr - 68. L. Sláma .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - SVOBODA Ondřej, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Kopáček
Tip experta: výhra domácích

Utkání dvou sousedů v tabulce skončí v náš prospěch. Věřím, že jsme na jaro lépe přichystaní a v neděli to na hřišti bude znát. V zápase se prosadí David Fendrych, který je schopný skórovat i několikrát za víkend a Dominik Bajer.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 11. 2022 11:42
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza