Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá bere s Jemným pouze bod


3

Ikdyz to nebyl koukatelný fotbal, tak padlo hodně branek. Tím si každý z týmu bere bod 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V krásném slunečném počasí se uskutečnil zápas mezi domácí Světlou a hosty z Jamného.Díky teplu zápas moc hezkého pohledu nenabídl. Domácí vstoupili do zápasu trochu aktivněji, po chybě hostující obrany se v 7. minutě prosadil Sladkovský.Tempo upadalo, hra se odehrávala pouze ve středu hřiště, až se k údivu všech ve 32. minutě dostal do šance hostující Formáček a vyrovnal.

Do druhého poločasu vstupovali domácí fotbalisté s touhou utkání překlopit na svojí stranu. Ani jeden tým se nemohl dostat do většího tempa, tlaku a proto pokračoval zápas podobným stylem jako první dějství. V 64. minutě se před domácím brankářem zjevil Matějíček a dokonce otočil průběh utkání- 1:2 . Světelští fotbalisté se nechtěli smířit s tím že doma prohrají a vrhli do do útočení. Síly rychle docházeli, domácím se podařilo hosty lehce rozběhat a po jedné z mála povedených akcí se podařilo Křikavovi s vypětím všech sil dotlačit míč až za brankovou čáru- 2:2. Do  konce zápasu se na hřišti již nic nestalo a zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Jan Pohnětal, trenér: "Velmi slabé utkání, z pohledu diváka nepříliš hezký zápas, hezkých akcí bylo v zápase tentokrát jako šafránu. Prohrát jsme si nezasloužili a proto jsem rád že kluci zvládli aspoň vyrovnat. Celkově remízové utkání kde ani jeden tým toho moc neukázal."




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
M. Koncz [-] - M. Krajanský [-] , M. Sladkovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Křikava [-] (85. M. Křikava [-] ) , L. Dibelka [-] , P. Filippi [-] , M. Beránek [-] , M. Karel [-] , D. Suk [-] , D. Prášek [-] (85. J. Sárkány [-] )

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - L. Varhaník [-] (58. R. Kaňka [-] ) , I. Pejcha [-] (46. P. Tlačbaba [-] ) , J. Kubín [-] , J. Florián [-] , M. Klimeš [-] , T. Skryja [-] , P. Matějíček [-] , M. Formáček [-] (46. Z. Tlačbaba [-] ) , M. Tlačbaba [-] , P. Pavlíček [-]

ŽK: Z. Tlačbaba .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - PŮLPÁN Ondřej, KREJČŮ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích