Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština si zastřílela proti Světlé


Branky


4

Svetlé se sešlo více zápasů v jeden den a bylo to znát. Nedsotatek hráčů a ještě se čekalo na posily z dorostu až dohrají zápas. Na výkonu to bylo znát a tak si odvezli šestibrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se odehrával jednoznačně v naší režii. Hosté přijeli ve značně oslabené sestavě a ještě musel zápas být zahájen později. Čekalo se až se dostaví světelští dorostenci ze svého zápasu krajského přeboru z Nového Města na Moravě. Současně hrálo také světelské áčko v Pohledu a tak měl soupeř nedostatek hráčů. Naopak naši hráči se po delší době sešli v plném počtu a bylo to na výkonu obou mužstev znát. Poločas ještě hosté ubránili s relativně malou ztrátou, ale s přibývajícím počtem odehraných minut jim docházeli síly a tak si naši hráči vylepšili skóre. Trefilo se postupně šest hráčů Čuřík, Sobek, Pleva, Piskač, Mišovic a Forejt. Hosté si tak odvezli výraznou porážku.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Jan Pohnětal, trenér: "S velkými změna v sestavě díky souběhu utkání A Týmu nastoupil B tým do zápasu s Leštinou. Byl o chvilku posunut i začátek protože dorost nestihl přejet ze svého dopoledního utkání. Leština byla lepší na míči, byla nebezpečnější a po zásluze vedla v poločase 2:0. Do té doby byla Světlá stále ve hře o slušný výsledek, neproměnila dva samostatné úniky na brankáře a poté začali síly mladíků hrající druhé utkání za sebou rychle docházet, Leština díky tomu zcela ovládla druhý poločas, přidala další 4 branky a konečné skóre se zastavilo na 6:0. Leština vyhrála zcela zaslouženě, škoda že se nám nepodařila vstřelit alespoň branka. Díky patří všem zúčastněným dorostencům, kteří během pár hodin stihli odehrát dva těžké zápasy. A také brankáři Kolářovi, který i přes 6 obdržených branek tým ještě několikrát skvěle podržel a zabránil větší pohromě."



Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Tichý [-] - M. Pleva [-] (62. M. Fiala [-] ) , O. Švanda [-] , P. Poul [-] , J. Pajer [-] - M. Forejt [-] , R. Piskač [-] , P. Čuřík [-] (80. R. Matějka [-] ) , L. Prchal [-] - L. Sobek [-] (53. J. Mišovic [-] ) , M. Bráník [-] (62. R. Kšíkal [-] ) -

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
D. Kolář [-] - J. Sárkány [-] (46. T. Špéra [-] ) , S. Špěra [-] , M. Pešek [-] (46. O. Trtík [-] ) , M. Šimon [-] , S. Cenek [-] , M. Beránek [-] , M. Karel [-] , O. Burda [-] , D. Suk [-] , D. Prášek [-]

ŽK: 56. S. Cenek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - NOVÁK Ondřej, KUČERA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza