Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá rozstřílela Antonínův Důl


5

V deštivém počasí první poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Ale druhý poločas nabídl spousty branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
K vidění bylo spoustu nepřesností a vyložených brankových příležitostí bylo jako šafránu. Hosté ohrozili domácího brankáře pouze jednou a jejich šanci výborně zneškodnil Koncz. Světlá byla o trochu aktivnější a dovedení se dostala povedenou hlavičkou Křikavy z hranice velkého vápna. Druhý poločas se proměnil v galapředstavení domacího střelce Křikavy, který během 15 min vstřelil 4 branky!!! Utkání se změnilo v exhibici, domácí pálili jednu šanci za druhou, ještě se dokázali prosadit Sarkány a Prášek a konečné skóre zápasu se zastavilo na 7:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Jan Pohnětal, trenér: "Po slabším poločase jsme si v kabině něco málo řekli, kluci k tomu přistoupili rozdílně, byly jsme aktivní a vytvořili si několik krásných akcí které jsme dokázali proměnit. Hosté díky nuceným střídáním a zranění několika hráčů dohrávali větší část utkání v 10 lidech. Na jejich výkonu to bylo hodně znát. Ale i přesto jsme rádi za další vítězství a vysoký počet nastřílených branek. V zajímavém světle se v zápase ukázali naši dorostenci, kterým doufám takové vítězství jen pomůže."




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
M. Koncz [-] - J. Sárkány [-] (69. Š. Ostatnický [-] ) , M. Krajanský [-] , D. Svoboda [-] , S. Cenek [-] (60. O. Trtík [-] ) , M. Beránek [-] , M. Karel [-] , O. Burda [-] , D. Suk [-] (60. M. Šimon [-] ) , M. Křikava [-] , D. Prášek [-] (69. S. Špěra [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Slavík [-] (28. F. Picka [-] ) , D. Všohájek [-] , V. Čurda [-] , L. Bednárik [-] - M. Šabatka [-] , A. Altrichter [-] , Z. Tichánek [-] , L. Kalný [-] , K. Živný [-] - L. Zdarsa [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: MASOPUST Václav - PŮLPÁN Ondřej, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích