Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Želetavu


Branky


29. T. Simandl , 32. M. Vrbka , 39. T. Simandl , 56. T. Simandl , 65. A. Pacas , 71. T. Simandl - 25. R. Holeš , 42. J. Skála (p.) , 45. R. Holeš
16

V Želetavě padlo děvet branek a z výhry se radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Vzájemné souboje Želetava vs. Herálec dlouhé roky zdobí brankové hody a ani tentokrát si příznivci defenzivního fotbalu nepřišli na své. Do zápasu domácí vstoupili velmi vlažně. Hosté v čele s výborně hrajícím Holešem domácí obraně zle zatápěli. V úvodních šancích ale Otava ani následně Holeš po Pacasově bídné rozehrávce netrefili bránu. Otevřít brankový účet mohl Čurda po špatném odkopu Žejdlíka, ale z poloviny hřiště minul. Skóre otevřel ve 25. minutě Holeš, který na malém vápně přetlačil domácí obranu - 0:1. Jenže laxnost hostující obrany nejprve využil ve 29. minutě Simandl, který využil důsledného napadání V. Čurdy - 1:1. Následně s přehledem zakončil M. Vrbka přihrávku aktivního M. Poledny - 2:1. Ve 39. minutě vybojoval M. Poledna míč, Ondráček patičkou uvolnil Simandla a ten bývá v takových situacích neomylný - 3:1. Den otevřených dveří v obranách pokračoval, hned ve 42. minutě na hranici vápna zastavil M. Vrbka Holeše a Skála z pokutového kopu prostřelil domácího gólmana - 3:2. Kdo čekal, že tím divoká první půle končí byl na omylu.. Ve 45. minutě po dalším nedůrazu domácí obrany vyslal nepříliš prudkou střelu Holeš, ale slabší chvilku si vybral domácí brankář Jeřábek a bylo srovnáno - 3:3.

Domácí po přestávce rozhodli

Želetava do druhého poločasu prostřídala Čurdu a Ondráčka nahradili další nováčci, a to zkušený Z. Dvořák a mladičký V. Hekrdla. Na stopera se zatáhl M. Vrbka a naopak do útoku se vytáhl hrající trenér Pacas. Po klidnějším začátku druhé půle si vzal v 56. minutě opět slovo domácí kapitán Simandl, který se zavěsil do Jičínského centru ze standardní situace a přesnou hlavičkou strhl vedení na domácí stranu - 4:3. Aktivita hostů odpadla a až na výpady Holeše nebyli, tak nebezpeční jako v prvním poločase. Naopak domácí mohli chodit do otevřené obrany hostů. V 65. minutě po jednom z brejků v rodinné spolupráci přihrál Veselský Pacasovi a ten si sám před Žejdlíkem věděl rady - 5:3. Hosté měli několikrát možnost ke snížení, ale jak Jeřábek v bráně, tak i domácí obrana v čele s dobře hrajícím M. Vrbkou drama nepřipustili. Naopak tečku ve skóre utkání udělal čtyřgólový Simandl, který nechytatelnou rourou v 71. minutě uzavřel skóre -6:3. Důležité body tak zůstaly v Želetavě.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Prvních 25 minut nás Herálec k ničemu nepustil, paradoxně po úvodní brance nám sami hosté svou laxnostní vzadu darovali 3 branky z rychlých brejků. Vše jsme hostům, ale vrátili do poločasu zbytečnou penaltou a zaváháním golmana.. Po prostřídání a přeházení postů na některých místech jsme do druhé poloviny vstoupili lépe a vydolovali 3 důležité body. Lepší tým jsme nebyli, ale rozhodla efektivita v zakončení.




Sestavy


Sokol Želetava
D. Jeřábek [-] - J. Šrutka [-] , M. Ondráček [-] (46. V. Hekrdla [-] ) , M. Vrbka [-] , A. Pacas [-] , T. Veselský [-] , F. Kasáček [-] , V. Čurda [-] (46. Z. Dvořák [-] ) , T. Simandl [-] , M. Poledna [-] (88. F. Šebek [-] ) , M. Jičínský [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] , J. Slováček [-] , J. Skála [-] , P. Hamák [-] (61. R. Kadlec [-] ) , J. Bříza [-] , O. Černý [-] , P. Veselský [-] , D. Okurka [-] (78. M. Kučera [-] )

ŽK: 15. M. Jičínský , 35. V. Čurda , 37. F. Kasáček , 90. T. Veselský - 43. D. Okurka , 75. T. Otava , 84. R. Holeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - BENEŠ Tomáš, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Karel Klubal
Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Herálec má kvalitnější mužstvo a v Želetavě vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích