M. Axman 52.
P. Tesař 69. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko bere tři body


Branky


52. M. Axman , 69. P. Tesař (p.)
13

Jemnicko využilo výhody domácího prostředí a o všechny body obralo Šebkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po pěti měsících opět ožilo fotbalové jaro. Jemnicko doma přivítalo Šebkovice a diváci tak viděli první okresní derby. Od začátku bylo vidět, že oba týmy se soustředí na pozornou obranu a hra byla pouze mezi vápny. K první vážnější akci se dostali hosté. Říha využil špatného postavení stoperů a unikl domácí obraně. Jeho únik dobře vystál Kopeček a s vracejícími obránci míč odehráli do bezpečí. Na druhé straně se po pravé straně uvolnil Axman, jeho zpětnou přihrávku trefil Trnavský do dobře postaveného obránce. Následně bylo k vidění pouze pár volných přímých kopů na obou stranách. Spíše se hrálo o střed hřiště a bylo jasné, že utkání rozhodne jedna branka. V samém závěru první půle po přeteženém centru volejem Bastl jen těsně mimul hostující branku.

Domácí po přestávce rozhodli

Ve druhé půli začali aktivněji domácí a v 52. minutě se dočkali vedení. Tesař P. pronikl přes obránce do vápna a jeho zpětnou přihrávku na dvakrát dotlačil do brány Axman - 1:0. Hosté se snažili o rychlou odpověď, ale Pánkova střela šla mimo tři tyče. Následná pasáž hry se vrátila k obrazu prní půle. Až v 70. minutě využil dlouhého nákopu a zaváhání brankáře Klubala Axman. Ve vápně byl faulován a nařízený pokutový kop proměnil Tesař Pavel - 2:0. Od té chvíle měli více ze hry hosté, nicméně pozorná domácí obrana si se všemi jejich náznaky šancí poradila. A tak si Jemnicko mohlo připsat první jarní výhru.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas byl spíš o tom, kdo přechytračí toho druhého. Hosté měli dobrou organizaci hry a těžko jsme hledali skulinky v jejich obraně. Nakonec jsme dvě našli a proměnili je v naše vedení.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] , T. Bastl [-] , T. Süssenbek [-] - M. Jindra [-] (63. O. Tesař [-] ) , M. Trnavský [-] (90. S. Lang [-] ) , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , D. Sussenbek [-] (80. J. Kalášek [-] ) - M. Axman [-] -

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] , Z. Maule [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-] , T. Bílek [-] (57. D. Volf [-] )

ŽK: 66. T. Bastl , 83. M. Axman - 78. Š. Dvořák .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - CHROMÝ Karel, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Karel Klubal
Tip experta: remíza

Budeme to mít těžké, ale věřím, že z Jemnice neodjedeme s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích