Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina veze body z Dukovan


14
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve prospěch Dukovan.

Zápas začal ve velikém tempu. Domácí tým těžil z dlouhých nákopů za obranu hostí. První veliká příležitost přišla v 15. minutě, kdy domácí útočník běžel sám na brankáře hostí, ten však jeho nájezd s přispěním břevna zneškodnil. Poté se dostali do šance i hosté, po skvělé akci hostujícího Petra Blažíčka, chybělo Peňázovi v zakončení malinko klidu. Ve 25. minutě už šli domácí do vedení, po krásné střele domácího Josefa Černého. Do poločasu měli šanci ještě šancí hosté, ti jí však zahodili. Kdy samostatný nájezd Peňáze skončil na tyči a dorážka Červenky vedle brány.

Druhý poločas v režii bratrů Dobrovolných.

Oba týmy udělaly několik změn.

Hned z kraje druhé půle vystřel krásnou střelou hostují Vojtěch Dobrovolný a bylo vyrovnáno. Poté se hra vyrovnala a oba brankáři měli plné ruce práce. V 76. minutě agresivním faulem sestřelil domácí hráč brankáře hostí Sáblíka a ten musel střídat. U hostů to bylo už druhé nucené střídání brankáře během jednoho zápasu. Do brány se tedy postavil mladý dorostenec Dobrovolný Jakub. V 80. minutě hostující Dobrovolný Vojtěch předvedl další pěknou střelu a hosté šli do vedení 1:2. Za 5 minut poté přidal další branku hostující Sytař, kdy krásným lobem překonal domácího brankáře. V 87. minutě se blýskl dvěma krásnými zákroky mladý brankář hostí. Domácím se podařilo snížit, ale navíc už nedokázali.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
T. Šebela [-] - M. Tofl [-] (46. Z. Holoubek [-] ) , P. Šnyrch [-] , J. Černý [-] (56. A. Dúcký [-] ) , Z. Prokeš [-] , M. Fojtášek [-] (52. P. Sedláček [-] ) , D. Viklický [-] , Š. Pelán [-] (67. J. Fojtášek [-] ) , P. Furiš [-] (46. O. Jacko [-] ) , M. Slavík [-] , F. Žáček [-]

SFK Nové Město na Moravě B
J. Mička [-] (46. L. Slavíček [-] ) - Š. Peňáz [-] , J. Chytrý [-] , M. Dvořák [-] , R. Červenka [-] (46. M. Sáblík [-] ) , M. Kutra [-] , V. Dobrovolný [-] (90. J. Veselý [-] ) , P. Sytař [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , L. Novák [-] (46. L. Polnický [-] )

Počet diváků: 207. Rozhodčí: HOLUB Radim - FRYČ Vlastimil, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Petr Dubský
Tip experta: výhra hostů

Béčko Vrchoviny si udělá pěkný nedělní výlet do Dukovan.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích