2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina remizovala s Pelhřimovem


Branky


15

Pelhřimov má jistý postup do Divize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina v poločase vedla

Za malé návštěvy, za krásného počasí se hrál ve Vrchovina aréně bezstarostný fotbal. První střelu vyslal na Pecha, Sytař, ale jeho jedovka šla těsně nad břevnem. Po půlhodině se rozjela nátlaková akce domácích, když střelu hostující brankář ještě stačil vyrazit, ale na dorážku Hlaváče již nestačil - 1:0. Těsně před přestávkou po rohu mohli hosté vyrovnat ze závaru, ale na brankové čáře zachránil krajní obránce Blažíček P.

Pelhřimov pokaždé dotahoval

Hned po přestávce mohli hosté vyrovnat bombou z 18 metrů, ale gólman Sáblík kryl i dorážku a svůj tým podržel. Po centru zprava mohl Fialka opět vyrovnat, ale minul svatyni. Nedáš - dostaneš. Hned z protiútoku se sám do vápna probil Slavíček a střelou na zadní tyč zvýšil vedení - 2:0. Hosté vystřídali a zvýšili svoji aktivitu. Hosté mohli ze standardky snížit, ale proti byl Sáblík. Toho se konečně dočkali v 76. minutě, když na zadní tyč pálil střídající Honzl - 2:1. Po dvou minutách byl k vidění závar před Sáblíkem, ale Polnický odvrátil. To se bohužel nepovedlo ve 82. minutě, kdy se přesně k tyči opět trefil Honzl a vyrovnal - 2:2. Navíc Sáblík pět minut před koncem zápasu, vychytal stejného střelce a zachránil tak domácím alespoň bod za remízu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - P. Sytař [-] , R. Hlaváč [-] (46. R. Červenka [-] ) , A. Boušek [-] (62. M. Kutra [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] (51. Š. Peňáz [-] ) , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , J. Chytrý [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] , D. Viktora [-] , A. Fikar [-] (62. J. Honzl [-] ) , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (46. M. Niederle [-] ) , J. Vlk [-] (62. A. Morava [-] ) , J. Homolka [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

ŽK: 88. R. Blažíček - 43. A. Fikar , 60. M. Niederle , 69. D. Poul , 82. J. Honzl .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - NEBOLA Jaroslav, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Barbora Králíková

Expert: Jakub Voborník
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov je letos suverénní potvrdí to i v tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů