3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice remizovali s Dukovanama


Branky


32. R. Durajka (p.) , 39. R. Durajka , 53. M. Šmarda - 37. Z. Prokeš , 52. M. Slavík , 77. T. Jacko
16

Rapotice si definitivně zajistili účast mezi krajskou elitou na další sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotice v poločase vedli

Už v prvních vteřinách zápsu, se při derniéře v našem dresu řítil sám na brankáře Petr Kučera. Bohužel se vyložené šance zalekl a vyběhnutého brankáře nepřehodil. O deset minut později měl tentýž hráč vedoucí branku na kopačce po druhé, hostující velikán Šebela v brance Dukovan ho však výborně vychytal. Na gól se tak čekalo do 32´ minuty, když po faulu na Šmardy, který by ukllízel takřka do prázdné brány se pískala penalta. Ta byla vůbec naše první v KP a Durajka se z ní nemýlil. Domácí však za nedlouho zmrazila gólová hlavička Prokeše a bylo vyrovnáno. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a po minutě se po druhé v zápasu trefil z hranice vápna Roman Durajka. Vedení jsme se štěstím uhájili až do konce poločasu.

Dukovany vyrovnaly

Druhou půli začali lépe hosté, kteří už neměli co ztratit. Odražený míč po rohovém kopu si na vápně navedl Slavík a trefil se přesně k tyči. I na druhou branku hostů přišla parádní reakce. Po pravé straně se prosmýkl Adamenko a jeho střílenou přihrávku uklidil nekompromisně do sítě Michal Šmarda. Na domácí pak padla tíha okamžiku a Dukovany nás začali přehrávat. Do vápna létal jeden centr za druhým a několik z nich jich bylo hodně nebezpečných. Srovnání však přišlo po školácké chybě na půli hřiště a Jacko svůj samostatný únik nekompromisně zakončil na zadní tyč naší branky. Znervózněné domácí mohly Dukovany dorazit po hrozivé chybě o minutu později. Naštěstí pro nás, dál svítil na tabuli stav 3:3, který vydržel až do závěrečného hvizdu.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - J. Heres [-] , J. Matoušek [-] , V. Adamenko [-] , M. Šmarda [-] (92. M. Matoušek [-] ) , P. Kučera [-] (70. D. Krystýnek [-] ) , A. Palát [-] (90. M. Laš [-] ) , R. Durajka [-] , M. Jašek [-] , D. Zahrádka [-] , M. Jarý [-]

SFK Dukovany 2001
T. Šebela [-] - M. Tofl [-] (76. M. Fojtášek [-] ) , Z. Holoubek [-] (46. T. Jacko [-] ) , P. Šnyrch [-] , J. Černý [-] (84. P. Furiš [-] ) , Z. Prokeš [-] , D. Viklický [-] (61. A. Dúcký [-] ) , P. Sedláček [-] , Š. Pelán [-] , J. Novák [-] (61. F. Žáček [-] ) , M. Slavík [-]

ŽK: 44. V. Adamenko , 54. M. Jašek - 31. J. Novák , 36. Z. Holoubek , 84. J. Černý .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KYLAR Roman - MACHÁT Oldřich, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jakub Voborník
Tip experta: výhra domácích

V Rapoticích se hraje složitě, domácí si nechají všechny body doma.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů