P. Šandera 24.
J. Neuvirt 72. (vl.)
2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si z Nové Vsi veze body


Branky


24. P. Šandera , 72. J. Neuvirt (vl.) - 10. L. Bouma , 14. L. Dvořák , 60. P. Chlad , 91. L. Dvořák
13

Chotěboř vedla už po 15.minutách. Nová Ves dokázala snížit, ale Chotěboř hned zase skóre navýšit. Hosté si tentokrát připisují do tabulky 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř po 15. minutách vedla

Začátek zápasu nám vyšel skvěle. V 10.minutě našel hezky Musílek centrovaným míčem do vápna Boumu a ten se zblízka nemýlil 0:1. Ve 14. minutě se podobně prosadil Dvořák 0:2. Následně nás domácí zatlačili a snažili se o snížení stavu. To se povedlo ve 24.minutě po rohu Šanderovi. Domácí hrozili především z centrů do vápna, ale další branka již v první poločase nepadla.

Nová Ves snižila, ale Chotěboř si výhru pojistila

Do druhé půle lépe vstoupila Nová Ves, ale vážnější šanci si nevypracovala. V 60.minutě našel Somerauer na půlce Dvořáka a ten následně našel rozběhnutého Chlada, který svoje sólo proměnil 1:3 V 72.minutě zahrával Šandera standartní kop z poza vápna a když už se zdálo, že svůj centr přetáhl, tak si přesto míč našel domácí hráč, který ho vrátil do pokutového území. Následnou hlavičku si nešťastně srazil do brány Neuvirt. 2:3 V 80.minutě přišla červená karta pro domácí, když Novotný sestřelil rozběhnutého Somerauera. V 85. minutě mohl Chlad pojistit výsledek, ale brankář jeho střelu chytl. Následně zahrozili i domácí, ale vše vyřešil Mašek. V.88. minutě hezky Fiedler našel ve vápně Klementa, ale ten hledal ještě lepší pozici pro zakončení. V 90. minutě se dostal do úniku agilní Dvořák a svou 16. brankou završil konečný výsledek na 2:4.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Musím pochválit kluky za jejich příkladnou snahu a bojovnost. Tento zápas nebyl vůbec jednoduchý a po pravdě nás stal hodně sil. Snažili jsme se o svoji hru, ale domácí nás svoji kvalitou dostali párkrát pod tlak. Možná to bylo i naším brzkým vedením, každopádně hezký a těžký zápas s dobrým koncem pro nás."



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - F. Kovář [-] (63. R. Jinek [-] ) , O. Šandera [-] (46. V. Peňáz [-] ) , M. Kuchta [-] , M. Novotný [-] , J. Ptáček [-] , O. Dacer [-] , L. Krbálek [-] , M. Žák [-] , T. Sedler [-] , P. Šandera [-]

FC Chotěboř
V. Mašek [-] - V. Klement [-] , J. Neuvirt [-] , D. Polanský [-] , L. Bouma [-] (69. J. Fiedler [-] ) , R. Musílek [-] , L. Dvořák [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] (92. O. Ledvinka [-] ) , T. Gregor [-] (72. P. Hanousek [-] ) , M. Somerauer [-]

ŽK: 41. O. Dacer , 53. V. Peňáz , 76. M. Novotný . ČK: 80. M. Novotný .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - HÁNA Samuel, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích