1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč bere tentokrát všechny body


Branky


13

Mladý tým z Velkého Meziříčí jsou tentokrát bez bodu. Ledeč po delší době bodovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Švec, trenér: "Dnes je hodnocení jednoduché. Bez bojovnosti a nasazení se fotbal nehraje. V současné chvíli jsme jednoduchým soupeřem pro každého."

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Do utkání jsme šli s řadou změn, primárně z důvodů zranění. Proti běhavé rezervě Velmezu nám vlil krev do žil rychle vstřelený gól, což bylo na týmu znát. Kvalitní soupeř i terén bylo tentokrát to, co nám vyhovovalo. Bohužel jsme již v 16. minutě museli sáhnout do středu zálohy, to když odstoupil zraněný Herčík. Perfektně ho zastoupil Jonáš Stehno, na jehož místo nastoupil Marián Smejkal. Ten byl bohužel u zrodu akce domácích, když ve 20. minutě přišel o míč při našem přečíslení. Zbytek zápasu však již odpracoval na výbornou a přestože má zkušenosti z dospělého fotbalu pouze v okresním přeboru, jeví se jako velmi slibný hráč pro budoucnost. V prvním poločase nás soupeř často přehrával uprostřed pole, na což jsme o přestávce reagovali a tento tah se možná ukázal jako rozhodující (alespoň pro naši hru). V 59. minutě se trefil Jarda Fišer - z levé strany parádně vymetl vzdálenější roh branky! Se štěstím jsme ustáli jednu dvě velké šance soupeře, nicméně sami jsme se také tlačili do koncovky a poslední minuty jsme si tentokrát dokázali velmi dobře pohlídat. Skvěle zahrál na dalších ze svých pozic (tentokrát levý obránce) Sedrik Bezděk, který prokazuje přehled, vyšší odolnost v soubojích a hlavně chytrost, díky které je nám jako univerzál mimořádně prospěšný. Střed tvořený zkušeným Toulou, který se vrátil do své tradiční formy a mladíky J. Stehnem a Píškou, ten nám dělal hlavně v druhém dějství velkou radost. "Nahoře" pracovali do vyčerpání opravdu velmi nepříjemní Chlubna s Fišerem. Týmovost a doplnění o mladé hráče + několik vytipovaných posil je to, co nám dodává optimismus do další sezony."



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
M. Pelán [-] - M. Malata [-] (46. M. Koudela [-] ) , A. Havlík [-] , P. Chalupa [-] (51. R. Foltýn [-] ) , L. Benda [-] , L. Štourač [-] , M. Votava [-] , O. Chodák [-] (69. M. Malata [-] ) , F. Blažek [-] , K. Crhan [-] , N. Bibr [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Píška [-] , J. Fišer [-] (73. V. Horký [-] ) , M. Chlubna [-] (82. J. Vágner [-] ) , J. Stehno [-] , S. Bezděk [-] , J. Karel [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] (16. M. Smejkal [-] ) , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-]

ŽK: 51. F. Blažek , 85. M. Votava - 5. M. Píška , 41. M. Chlubna , 67. J. Fišer , 94. M. Toula , 94. L. Vodička .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - FRYČ Vlastimil, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza