1:1
(0:1)
18. M. Jarý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov se nemohl prosadit střelecky, tak si připisují pouze bod


Branky


81. J. Fialka - 18. M. Jarý
12

Pelhřimov má více ze hry, ale přestalo se dařit střelecky. Domácí i hosté si připisují bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Lépe začali domácí fotbalisté. Již v 6. minutě poslal do vápna z pravé strany centrovaný míč Viktora, Vopálenský ale hlavičkoval pouze vedle pravé tyče hostující brány. V 10. minutě domácí pěkně zakombinovali, střelu Vlka ale skvělým zákrokem gólman hostí vytáhl na roh. Ten se domácím nepodařilo sehrát ideálně a hosté vyrazili do brejku. Celá akce skončila střelou hostí mimo bránu Holického. O minutu později vytáhl další perfektní zákrok gólman Rapotic, když předtím po centru Homolky a následné střele Fialky zabránil vedoucí brance domácích. Následoval rohový rok pro domácí, z kterého ale vítěz letošního ročníku krajského přeboru nic nevytěžil. Naopak do brejku šli Rapotice a zastavovat je musel na půli Vlk. V 18. minutě přišla pohroma pro domácí, ve vápně si nepokryli volného Jarého a ten prostřelil, co mu stálo v cestě – 0:1. Domácí sice měli herní převahu, nemohli se ale prosadit střelecky. Ve 25. minutě zahrávali standardku. Niederle přihrál míč na Vopálenského, jeho střela na bránu byla zblokována na roh. Po jeho zahrání hlavičkoval Fialka, gólman Laš byl ale na svém místě. O několik minut později dostal pěkný míč do běhu Honzl, uspěchal ale střelu a gólman ji stačil vytěsnit. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro hosty.

Pelhřimovu se nedařilo střelecky

I po změně stran měli domácí herně navrch. Chyběla jen gólová tečka. Ve 49. minutě stříleli Pelhřimovští těsně vedle Laašovy brány. V 51. minutě fauloval Palát Fialku, rozehrávali tak domácí. Vlk poté poslal zprava přihrávku před bránu, kde střílel Viktora. Trefil ale pouze náruč hostujícího gólmana. Střelecky se neprosadil o tři minuty později ani Fialka, když trefil pouze boční síť. Gólově nevyužita zůstala i standardka z 64. minuty po předchozím faulu Paláta, kterou rozehrával Niederle. V 75. minutě hlavičkuje vedle po přihrávce Hotovce Fialka. Gólově se zadařilo až v 81. minutě, kdy se prosadil Fialka – 1:1. V 83. minutě přišla série dvou gólovek pro domácí tým, nejdříve přihrál míč Viktora Fialkovi, ten minul bránu a další střela letěla nad. V 88. minutě ještě měli domácí standardku, hosté ji ale dokázali ubránit. V 94. minutě ještě Durajka zbytečně dohrál souboj s Holickým, za což uviděl žlutou kartu, a to bylo z celého zápasu vše. Soupeři si tak body dělili.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Vyhrát podesáté v řadě jsme nedokázali proto, že jsme přestali střílet góly. Hrálo se na jednu bránu, ale ve finální fázi jsme byli slabí. Navíc jsme tentokrát kazili nezvykle moc také ve středu pole a za řadu ztrát míče v nebezpečných prostorech by nás lepší soupeř potrestal. Hráči ale utkání odmakali, nikdo nic nevypustil."




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Honzl [-] (65. A. Hotovec [-] ) , D. Poul [-] , J. Fialka [-] , L. Vopálenský [-] (65. F. Morava [-] ) , D. Viktora [-] , J. Vlk [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Dobeš [-] , D. Krystýnek [-] , J. Heres [-] (85. M. Laš [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Šmarda [-] , R. Durajka [-] , P. Kučera [-] (92. M. Laš [-] ) , A. Palát [-] (93. P. Sobotka [-] ) , D. Zahrádka [-] , M. Jarý [-]

ŽK: 87. J. Vlk - 94. R. Durajka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - NOVÁK Kamil, BENEŠ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích