0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany podlehly Pelhřimovu


Branky


17

S jistotou mistrovského titulu a postupu do moravskoslezské divize sehráli fotbalisté Pelhřimova další utkání v rámci Krajského přeboru mužů Vysočiny na krásném stadionu a ve velmi příjemném prostředí oddílu SFK Dukovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávačka mezi týmy

V úvodních minutách se oba soupeři jakoby oťukávali. Domácí hrozili zejména po pravé straně, trápila je ale přesnost v koncovce. Hosty zase nepřesnost v přihrávkách. O výsledku tohoto utkání rozhodla 10. minuta, kdy se po rohovém kopu důrazem prosadil ve vápně Adam Šimon – 0:1. Ve 22. minutě měli hosté standardku, po smluveném signálu ale střílí Homolka mimo bránu. O tři minuty později měli standardní situaci k dobru i domácí, Šnyrch ale neměl přesnou mušku. V 27. minutě zahrávali domácí rohový kop, hosté se ale vyrovnávací brance ubránili. Další velká šance pro hosty přišla v 31. minutě, kdy Homolka vrátil míč Honzlovi, ten ale pálil vedle brány Křišťála. Ve 34. minutě se pokusil překonat domácího gólmana stoper Vacek, Křišťál ale jeho pokus chytil. Chvíli před koncem první půle ještě na polovině hřiště zastavil nedovoleně za cenu žluté karty hostujícího Šimona domácí Žáček, hosté si ale z následné rozehrávky vážnější gólovou příležitost nevytvořili. Do kabin tak šli hosté s hubeným jednogólovým náskokem.

Pelhřimov si druhý poločas pohlídal

Do druhé půle nastoupili hosté s jednou změnou v sestavě, Vopálenského nahradil na hřišti Fikar (ještě během první půle musel nuceně pro zranění ze hry odstoupit gólman Holický a nahrazen byl dorostencem Pechem). V 51. minutě vyslal povedený centr do vápna z pravé strany Dan Poul, na míč si naskočil Honzl, hlavičkoval ale mimo bránu domácích. O devět minut později přišla gólová příležitost i ze strany domácích, Viklický ale pálil těsně vedle brány Pecha. V 76. minutě přihrál Fialka míč před bránu Honzlovi, jeho šanci ale zlikvidoval domácí brankář. V závěrečných minutách se ještě domácí pokusili srovnat skóre v 86. minutě, jejich střelecký pokus ale minul bránu hostí více než málo. Na druhé straně Pelhřimovští si vybojovali v 87. minutě rohový kop, z něj ale druhou branku nevytěžili. A když v 88. minutě hlavu Fialky nadvakrát zlikvidoval domácí gólman, na poločasovém skóre 0:1 pro hosty se již nic nezměnilo a Pelhřimov si tak z Dukovan odvezl hubenou výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Díky našemu až moc uvolněnému přístupu a heroickému výkonu domácích se hrál na krásném stadionu a v příjemné fotbalové atmosféře otevřený zápas. Utkání rozhodl důrazem po rohu už v 10. minutě Adam Šimon. Jen jeho a druhého stopera Tomáše Vacka lze tentokráte vyzdvihnout. Ostatní hráči v poli neměli svůj den, i když po přestávce jsme si šance přece jen vytvořili."



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - P. Šnyrch [-] , T. Jacko [-] (67. P. Furiš [-] ) , J. Černý [-] , Z. Prokeš [-] (80. J. Fojtášek [-] ) , D. Viklický [-] (63. A. Dúcký [-] ) , P. Sedláček [-] , Š. Pelán [-] (63. M. Fojtášek [-] ) , J. Novák [-] , M. Slavík [-] , F. Žáček [-] (80. T. Bořil [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] (38. L. Pech [-] ) - J. Honzl [-] (81. J. Poul [-] ) , D. Poul [-] , J. Fialka [-] , L. Vopálenský [-] (46. A. Fikar [-] ) , D. Viktora [-] , A. Hotovec [-] (72. F. Morava [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

ŽK: 30. Š. Pelán , 42. F. Žáček , 83. M. Slavík - 69. A. Fikar , 75. T. Vacek , 84. L. Pech .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STRAKA Karel, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov je tuto sezónu odskočený a svoji formu potvrdí i v tomto zápase.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů