Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si poradila s Kamenicí


Branky


18

Uzkání plné šancí. Více z toho těžila Chotěboř, která si necháva všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný šancí

První šanci v zápase měli domácí, když se na vápně v 10. minutě hezky uvolnil Fiedler. Stříleným centrem následně nakonec našel hostujícího hráče, který si málem vstřelil vlastní branku, ale Přibyl jeho střelu vyrazil na roh. Ve 13. minutě zahrávali hosté přímý kop. Centrovaný míč našel nejlépe hostující hráč, ale na jeho hlavičku skvěle reagoval Mašek. Vzápětí musel vytěsnit nebezpečnou střelu z 25 metrů na roh. V 15. minutě se hezky uvolnil Musílek, ale bohužel místo střely z malého vápna volil ještě ještě přihrávku na obsazeného Chlada. V 16. minutě hezky k tyči vystřelil hostující hráč, ale Mašek jeho střelu vyrazil. V 25. minutě se hezky uvolnil Chlad, ale jeho střelu vyrazil Přibyl přímo ke Dvořákovi, který bohužel odkrytou branku netrefil. Ve 32. minutě krásným míčem za obranu vyzval Somerauer Dvořáka, který ještě udělal kličku brankáři, ale jeho střelu vyrazil hostující hráč. Míč šel přímo na kopačky Chlada, kterému se nepovedlo prostřelit tři bránící hráče. Ve 38. minutě kopal roh Musílek a na přední tyči si ho našel Somerauer. Ten lehce míč tečoval a k překvapení všech ještě přes dva bránící hráče prokouzl mič i mezi nohama Přibyla do brány 1:0.  

Chotěboř zůstala na míči

Druhý poločas jsme začali aktivně a již v 51.minutě Bouma hezky našel rozběhnutého Musílka který z křídla následně nahrávkou našel na malém vápně Dvořáka 2:0. V 62. minutě vystihl nahrávku brankáři hostujícího hráče hlavou Dvořák. Ten byl u míče rychleji a přehodil Přibyla 3:0. V 62. minutě Voborník podklouzl ve středu hřiště a míče se ujal hostující Dvořák, který svůj nájezd proměnil 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "S výsledkem jsem samozřejmě spokojen. V první polovině utkání to mohlo býti klidně 4:3 na šance a záleželo kdo dnes dá první branku. Tu jsme naštěstí dali my. Ve druhém poločase jsme soupeři již toho moc nedovolili vyjma poslední branky a zaslouženě nakonec vyhráli."




Sestavy


FC Chotěboř
V. Mašek [-] - D. Polanský [-] , J. Fiedler [-] (67. M. Císař [-] ) , L. Bouma [-] (65. P. Hanousek [-] ) , R. Musílek [-] , L. Dvořák [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , T. Gregor [-] (76. F. Tůma [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dočekal [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - T. Filípek [-] (76. Š. Jačo [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Hadrava [-] , P. Zdeněk [-] , T. Zahradník [-] , V. Dvořák [-] (89. P. Macháček [-] ) , T. Hadrava [-] , D. Melzoch [-] (67. P. Jůn [-] ) , T. Hadrava [-] , F. Brož [-]

ŽK: 60. L. Bouma - 75. T. Zahradník , 79. M. Dvořák , 90. J. Hadrava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLUB Radim - NIEDERLE Zdeněk, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že navážeme na kvalitní výkony a připíšeme si 3 body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza