Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO : Vrchovina si zastřílela proti Nové Vsi


Branky


17

Ikdyž je tabulkově lepší Nová Ves, tak tentokrát derby vyhrála vysoko Vrchovina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli poločas po kontrolou

Za krásného nedělního odpoledne a solidní návštěvy třaskavé derby nebylo třaskavé. Domácí nic neponechali náhodě. Ráz utkání již ve 14. minutě ukázal chytře Chytrý, který pláchl po levé straně a mezi nohama Fuksy otevřel skóre zápasu - 1:0. Hosté reagovali, ale ani série rohů jim nic nepřinesla. Ve 26. minutě začal úřadovat mladičký Jícha, celé obraně utekl a gól, jako přes kopírák toho prvního, zvýšil - 2:0. Poté centr Žáka skončil na břevně a byl z toho roh. Následně přišel dlouhý míč za obranu, ale Sáblík byl připraven. Na konci poločasu zahrozil pumelicí Hlaváč z úhlu, ale Fuksa vyrazil na roh. A ještě přišla domácí série rohů, kdy byl hned dvakrát faulován Hlaváč ve vápně, ale píšťalka zůstala němá.

Vrchovina si zápas pohlídala

Druhé dějství začalo opět dobře pro domácí, po levé straně měl otevřené dveře do obrany opět Jícha a vsítil naprosto identický gól - 3:0. Po dvaceti minutách přišla trestuhodná chyba hostující obrany a bleskový Jícha dal hattrick - 4:0. Po pěti minutách se na malém vápně dobře zorientoval střídající Červenka a zvýšil svým důrazem - 5:0. V 76. minutě domácí špatně zahráli ofsajd systém a za obranu pláchl nikým atakovaný Kovář a Sáblíkovi nedal šanci - 5:1. Pět minut před koncem, kdo jiný než Jícha, po učebnicové kombinaci a vyšachování obrany, vsítil do prázdné - 6:1. Hosté ještě dostali šanci na korekci z penalty po ruce Peňáze, ale těsně před koncem tuto šanci odmítl Ondřej Šandera, Sáblík jej vychytal. Derby tak skončilo jednoznačnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "V zápase se nám konečně sešlo více věcí, na kterých chceme stavět dlouhodobě. Jsem rád za výsledek i návštěvu na stadioně. Fanoušci již také potřebovali vidět nějaké ty branky v síti soupeře, když se v A- týmu tolik střelecky nedaří a třeba se prolomí i u nich. Nicméně v rámci zápasu výsledek nijak nepřeceňuji a vnímám, že soupeř neměl úplně svůj den. Důležitý byl nástup do zápasu, kdy jsme trochu využili soupeřova rozestavení a byli aktivnější, výsledkem bylo vedení 2:0 v poločase. O osudu samotného zápasu rozhodla asi třetí branka hned po poločase. Třešničkou na dortu byl poslední gól od naší branky na jeden dotek. Hráčem zápasu byl střelec Jícha, kterému to tam padalo a dodržel, co jsme si řekli v kabině. Nicméně obecně by náhradníci A týmu by v této soutěži měli vyčnívat a prosazovat se takto mnohem častěji, tak snad k tomu nakročí i ostatní a budou proměnovat svůj potenciál pro A tým."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Hlaváč [-] , M. Jícha [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , P. Sytař [-] (65. R. Červenka [-] ) , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] (70. L. Novák [-] ) , R. Blažíček [-] , M. Kutra [-] (46. Š. Peňáz [-] ) , J. Chytrý [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - R. Jinek [-] , M. Kuchta [-] , V. Peňáz [-] (28. F. Kovář [-] ) , J. Ptáček [-] , O. Dacer [-] , L. Krbálek [-] (53. O. Šandera [-] ) , M. Žák [-] , T. Sedler [-] , P. Šandera [-] , J. Nečas [-] (68. M. Novotný [-] )

ŽK: 83. M. Sáblík , 86. Š. Peňáz - 9. M. Žák , 83. T. Sedler .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - KŘÍŽ Jan, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: remíza

Nové Město je doma těžký soupeř, tak tipuji remízu.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích