2:1
(1:1)
35. V. Haala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vybojovaly výhru nad Polnou


Branky


22. V. Bence , 70. V. Bence - 35. V. Haala
16

Okříšky dvakrát vedly a vyplatilo se. Polná mohla vyrovnat, ale Čaloud nedal samostatný nájezd na Fialu, který ho vychytal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Do utkání vstoupili lépe hosté, když již v 1. minutě střílel Voráč a jeho pokus Fiala cyhtil. Hosté měli více míč na noze, ale domácí ve 22. minutě podnikly rychlý přechod a od půlící čáry šel Bence sám na hostujícího brankáře a nedal mu šanci - 1:0. Hosté přidali na tempu a výsledkem bylo v 35. minutě vyrovnání, když míč z levé strany prošel až k volnému Haalovi a ten z první trefil vzdálenější šibenici Fialovi branky - 1:1. Do konce poločase se obě mužstva k zakončení nedostala.

Koukatelný poločas na obou stranách

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, ale jejich pokus ohrozit Fialovu branku odvrátila domácí obrana v čele s Fialou. V 66. minutě hosté z pravé strany zahrávali trestný kop a ten Čaloud usměrnil hlavou těsně vedle. V 70. minutě hostující obrana na vlastní polovině chybovala a míč propadl k Bencemu a ten nezaváhal - 2:1. Hosté mohli vyrovnat, když šel Čaloud sám na Fialu a ten skvěle zasáhl. V 82. minutě zahrávali hosté tresný kop na přední tyč Fialovi branky a po několika odrazech skončil míče vedle branky. Zbytek utkání domácí tým z vypětí ze všech sil ubránili a proti skvěle hrajícímu hostujícímu týmu vydrřeli 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "První poločas byl vyrovnaný, domácí se po nákopu za naší obranu dostali do vedení. My jsme vyrovnali po pěkné akci z levé strany, kdy Haala vymetl šibenici. Myslím si že ve druhém poločase jsme měli více ze hry , ale Okříšky pozorně bránili a my jsme hráli jen po vápno. Asi remízové utkání rozhodla minela našeho brankáře."



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] (83. M. Picmaus [-] ) , T. Trnka [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (74. T. Růžička [-] ) , V. Bence [-] (90. F. Teplan [-] ) , J. Částka [-] , P. Dubský [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

Slavoj Polná
P. Duba [-] - M. Drápela [-] (77. M. Havlíček [-] ) , D. Voráč [-] (61. T. Čaloud [-] ) , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] , V. Bradáč [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , V. Voráček [-] , F. Sobotka [-]

ŽK: 81. M. Mašek , 90. O. Benda - 92. O. Skryja .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - HÁNA Samuel, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Luboš Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Polná hraje o 2.místo a bude chtít určitě předvést lepší výkon než minulý víkend s Chotěboří.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů