0:1
(0:0)
81. T. Bezděk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč po smolném vlastním gólu přišla o bod


Branky


81. T. Bezděk (vl.)
20

Velmi vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Smolna vlastní branka přišla v tu nejméně vhodnou dobu. Tímto Ledeč přišla aspoň o bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Po třech domácích utkáních v řadě se Sapeláci představili v Ledči. Již ve druhé minutě jsme mohli inkasovat, když nedůsledně obsazený domácí hráč na malém čtverci minul naši branky. O dvě minuty později jsme předvedli velmi pěknou kombinaci po ose Honza Vacek-Jirka Mužík-Michal Mikeš a Kuba Bačkovský poslal Sapeláky do vedení. Bohužel proti byli sudí, gól nebyl uznát pro ofsajd. V 10. minutě pláchl Michal Mikeš obráncům, šel sám proti domácímu gólmanovi Bezděkovi, bohužel nad ním nevyzrál. O tři minuty později poslal Michal Mikeš do šestnáctky ostrý centr, hlavička Tomáše Matějíčka však šla mimo tři tyče. Poločas tedy skončil bez branek.

Nešťastná vlastní branka

I v druhé půli měli první možnosti domácí. V 55.minutě kryl Tomáš Pokorný střelu zpoza šestnáctky. V 60.minutě hlavičkovali domácí mimo naši branku. V 63.minutě jsme předvedli další velmi pěknou akci. Založil ji křížným pasem Adam Průcha, Kuba Bačkovský dal míč pod sebe a Jirka Mužík v ložence těsně přestřelil. V 79.minutě se dostal po odražené střele Martina Boháčka do jasné tutovky Adam Průcha, ale neproměnil. V další tutovce byl Ondra Přibyl, ke gólovému úspěchu mu chyběl kousek. V 81. minutě jsme byli gólově odměněni. Jirka Mužík zahrál velmi dobře rohový kop a jinak skvěle chytající domácí gólman při snaze vyrazit míč si ho nešťastně srazil do vlastní branky 0-1. Závěr utkání byl již jen karetní seancí sudího Kylara. Sapeláci nebyli spokojeni s posuzováním či spíše neposuzováním velmi vrdé hry domácích a tak byli trestáni. O to víc si vážíme tří bodů z hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Do utkání jsme šli s několika změnami, které se ukázaly jako dobrá volba, přestože jsme do základní sestavy museli sáhnout ještě při rozcvičování. Plány nám pak ještě nutně zkomplikovalo vynucené střídání ve 22. minutě. Celkově jsme odehráli, myslím, poměrně slušné utkání, byli jsme dost na míči, ale šancí měli opět málo. Ani hosté si jich mnoho nevytvářeli, nicméně to málo bylo velmi nebezpečné. V druhé půli se nám dařilo hrát aktivně, tlačit se "nahoru", nicméně bez branek není vítězství. V 70. minutě jsme byli opět nuceni vystřídat, tentokrát dokonce dva hráče najednou. A aby nebylo té smůly málo, deset minut před koncem nás zmrazil pekelně smolný vlastní gól. Myslím, že rozhodlo, že některá naše individuální řešení byla v utkání špatná, v závěru jsme se z přemíry snahy dopouštěli faulů, což nám samozřejmě komplikovalo snahu o vyrovnání. Oba tyto aspekty nás jako trenéry neuvěřitelně naštvaly. Za pochvalu stojí výkon mladého Matěje Píšky."

TJ Sapeli Polná
Ondřej Košík, trenér: "Expert kola Martin Sáblík zhodnotil náš zápas naprosto přesně ještě před jeho začátkem. Opět jsme se během zápasu objevili ve třech 100 % příležitostech. V prvním poločase jsme měli „samostatný nájezd“ od poloviny hřiště. Ve druhém poločase byli naši ofenzivní hráči dvakrát sami před brankářem domácích, v prvním případě to skončilo střelou nad branku a ve druhém zákrokem gólmana. Pokud nezlepšíme proměňování i těch nejvýraznějších příležitostí budeme složitě naplno bodovat. Ledeč měla nejvíce příležitostí po standartních situacích a pár střel z větší vzdálenosti, které Pokorný pokryl. Obecně jsme měli my i domácí největší problém s řešením situací v poslední třetině hřiště, kde se zápasy rozhodují."



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Gramer [-] (22. M. Chlubna [-] ) , M. Píška [-] , S. Bezděk [-] (70. F. Radil [-] ) , J. Fišer [-] , M. Havel [-] , J. Karel [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] (70. J. Stehno [-] ) , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - J. Bačkovský [-] (82. J. Flekal [-] ) , M. Šimek [-] , A. Průcha [-] , T. Matějíček [-] , J. Mužík [-] , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] , A. Hojsák [-] , J. Vacek [-] (76. O. Přibyl [-] ) , O. Vícha [-]

ŽK: 43. M. Havel , 68. S. Bezděk - 63. A. Průcha , 78. O. Přibyl , 90. T. Matějíček , 95. D. Brambora . ČK: 95. D. Brambora .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KYLAR Roman - ŽALOUDEK Patrik, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Barbora Králíková

Expert: Martin Sáblík
Tip experta: remíza

Remíza 0:0. Hosté mají velikou marodku. Věřím v remízu. A hodně spálených šancí hostů.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích