2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř vedla o dvě branky, Polná dokázala vyrovnat


Branky


20

Polná měla s Chotěboří vyrovnaný zápas. Chotěboř vedla v poločase, ale bere pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polná prohrávala o dvě branky

Domácí zápas se čtvrtým týmem, začal tak jak by málo kdo čekal. Poslední zápasy Slavoj vždy nastoupil do utkání ve velkém tempu, ale role se obrátili a byla to Chotěboř, která v 16.minutě vedla 0:2. Hrubé chyby v defenzivě náš tým v prvním poločase položili a hráči se z toho nedokázali otřepat. Chotěboř klidně mohla vést 0:4, ale Duba svými zákroky napravil chyby při prvních dvou brankách. Slavoj si v podstatě za první půli nedokázal vytvořit šanci a ani nevyslal střelu na hostujícího brankáře.

Polná dokázala vyrovnat

Druhý poločas nebyl o nic lepší než první, musíme uznat, že Chotěboř byla na náš styl hry velice dobře připravena a hrála s mnohem větší chutí a bojovností. Zlom vývoje utkání přišel v 68.minutě, kdy po faulu stopera Franty Sobotky, kopal soupeř penaltu, ale domácí brankář Patrik Duba skvěle vystihl směr a dokázal ji vyrazit. Domácímu týmu pomohli dvě věci ke zvratu utkání, první bylo střídání, kdy lajnu skvěle oživil Matěj Drápela a pomohl k založení dvou gólových akcí. Také střídající Milan Labán vyhrával ve středu hřiště hlavičkové souboje což bylo znát. Další věcí ke srovnání bylo vysunutí stopera Franty Sobotky. Slavoj dokázal v závěrečných minutách aspoň srovnat, kdy v 85. minutě snížil Vojta Haala a hned v 87.minutě vyrovnal Sobotka. Závěr utkání byl hodně nervózní, kdy se oba týmy snažili zlomit vítězství na svoji stranu, kdy Chotěboř měla šanci z rohu a Slavoj zase těsně minul ostrou přihrávku před branku, kdy Ilya Kazlou byl jen pár centimetrů od vstřelení vítězné branky. Pro Slavoj je bod po průběhu utkání cenný, ikdyž hráči nepodali vůbec dobrý výkon, je potřeba pochválit tým za posledních 10.minut.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Lukáš Adamec, trenér: "Začátek utkání nám tentokrát vůbec nevyšel a po dvou hrubkách v naší defenzivě to bylo brzo 0-2. Chotěboř hrála po celý zápas velmi dobře, organizovaně a my jsme se vůbec nedokázali dostat k nějaké vážnější šanci. Ve druhém poločase chytl Patrik Duba penáltu a odčinil tak své předchozí zaváhání a udržel nás tím v zápase. Střídající hráči naší hru výrazně oživili a v závěru jsme dokázali srovnat."

FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Do Polné jsme přijeli vyhrát a proti tomuto kvalitnímu celku jsme si pár věcí chtěli vyzkoušet. V tomto utkání jsme byli lepším týmem. Jsem spokojen s nasazením a prací našich hráčů včetně těch, co byli na lavičce. Bohužel jsme nakonec udělali jen dvě chybky, které nás stáli tři body. Utkání jsme mohli rozhodnout dříve včetně neproměněné penalty. Fotbal umí být právě v takovýchto momentech krásný a zároveň krutý, ale utkání splnilo to co jsme potřebovali vidět."



Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - T. Čaloud [-] (71. M. Drápela [-] ) , D. Voráč [-] , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] , V. Bradáč [-] (71. M. Havlíček [-] ) , J. Fuxa [-] (46. M. Pecina [-] ) , V. Haala [-] , J. Holub [-] , V. Voráček [-] , F. Sobotka [-]

FC Chotěboř
V. Mašek [-] - M. Somerauer [-] , J. Fiedler [-] , L. Bouma [-] (71. P. Hanousek [-] ) , L. Dočekal [-] , R. Musílek [-] , L. Dvořák [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , T. Gregor [-] (90. D. Polanský [-] ) , V. Klement [-] (71. P. Pačanda [-] )

ŽK: 68. V. Bradáč , 88. M. Pecina - 37. R. Musílek , 58. L. Dočekal .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ROSICKÝ Jakub, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Martin Sáblík
Tip experta: výhra domácích

3:2 pro domácí tým. Dvě branky vstřelí šikovný útočník Voráč.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích