4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov potvrdil zatím svoji neporazitelnost


Branky


12. D. Poul , 20. M. Niederle , 30. J. Vlk , 90. D. Poul
22

V sobotním utkání přivítali pelhřimovští fotbalisté na svém pažitu v rámci okresního derby svého souseda - Kamenici nad Lipou, která do té doby nastřílela o pouhých 5 gólů méně než Pelhřimov. Výhrou 4:0 Pelhřimovští potvrdili své postavení na čele tabulky a jejich náskok dokonce o jeden bod vzrostl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

Lépe začali domácí, již ve 4. minutě poslal pěknou přihrávku Hotovec na Vopálenského, brankář hostí ale měl čas vyběhnout a zabránit tak pohromě. O minutu později si zákrok připsal i Pech, když vytěsnil střelu hostí na roh. Na druhé straně v 6. minutě vykopával míč skoro z prázdné brány kamenický Tomáš Hadrava na roh. Ten rozehrál Niederle, domácí ale standardku ubránili a naopak vyrazili do brejku. Pozorná domácí obrana ale rodící se akci zastavila na půli hřiště. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě, kdy si po samostatné akci Dan Poul poradil nejprve s obranou hostí a poté i s brankářem Přibylem – 1:0. O minutu později domácím zatrnulo, hosté ale v pořádné gólové šanci mířili vedle. Ve 20. minutě našel Homolka vhazovaným autem Niederleho a ten velmi povedenou střelou z dálky umístil míč za záda bezmocného gólmana hostí – 2:0. Ve 23. minutě vybojovali hosté rohový kop. Zahrával jej Zahradník, s centrem si ale poradil domácí Vacek. Ve 27. minutě nedovoleně zastavil Hotovce kamenický Houser. Trestný kop domácích ale Přibyl chytil. Na druhé straně měli hosté o minutu později další rohový kop, míč odhlavičkoval do bezpečí Homolka. Ve 30. minutě nejdříve vybojoval míč Hotovec, přihrál jej Vlkovi a ten postupujíc sám na bránu překonal gólmana – 3:0. Ve 36. minutě měli domácí další příležitost ke skórování, a to když po zpětné přihrávce od Homolky pálil bohužel pro domácí nad bránu Vopálenský. Na druhé straně pálil po předchozím rozehrání standardky do boční sítě kanonýr Dvořák ve 39. minutě. Ve 42. minutě měl Vopálenský další velikou příležitost skórovat, neměl ale přesnou mušku. Další jeho šanci ve 44. minutě zlikvidoval gólman Přibyl a poté břevno.

Vlažnější poločas

Úvodní minuty druhého poločasu byly z obou stran vlažnější. Domácí si hlídali třígólové vedení a hosté jako by vyčkávali na příležitost snížit nepříznivý stav skóre. V 56. minutě domácí faulovali a hosté měli standardku. Tu ale nesehráli zrovna ideálně, odrazila ji domácí obrana. V 60. minutě přišlo trojstřídání na straně domácích. Chvíli na to vybojoval pro Kamenici rohový kop Dvořák. Po centru kapitána hostí Zahradníka nebezpečně hlavičkoval hostující Jůn. Akci ale zastavil ofsajd. V 66. minutě měli rohový kop i domácí. Centr Niederleho odvracel Tomáš Hadrava do autu. O čtyři minuty později zahrávali roh i hosté, centrovaný míč Zahradníka ale odhlavičkoval Šimon. V 90. minutě se podruhé v tomto utkání prosadil Dan Poul, tentokráte po přihrávce Moravy. Upravil tak skóre na konečných 4:0. Domácí si tak v utkání proti druhému celku tabulky připsali další 3 body a v čele tabulky Krajského přeboru Vysočiny již mají 13ti bodový náskok.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - J. Honzl [-] (60. J. Fialka [-] ) , D. Poul [-] , L. Vopálenský [-] (60. A. Fikar [-] ) , D. Viktora [-] (60. F. Morava [-] ) , A. Hotovec [-] , J. Vlk [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] (80. M. Skořepa [-] ) , T. Vacek [-] , A. Šimon [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - J. Houser [-] (46. O. Vacovský [-] ) , V. Dvořák [-] (80. T. Hadrava [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Hadrava [-] , F. Brož [-] (62. D. Melzoch [-] ) , T. Zahradník [-] , P. Jůn [-] , V. Míka [-] , T. Hadrava [-] , P. Zdeněk [-] (80. M. Chvála [-] )

ŽK: 33. D. Poul , 60. J. Honzl - 59. M. Dvořák .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - ROSICKÝ Pavel, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Libor Fiala
Tip experta: výhra domácích

Pelhřimov potvrdí v utkání svoji suverenitu a zvítězí o více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích