A. Hojsák 2. (vl.)
M. Jarý 13.
M. Sobotka 18.
M. Šimek 54. (vl.)
P. Kučera 57.
5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2023 17:30

17.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 17. kola dopadla lépe pro Rapotice, kteří po dlouhé době vyhráli na vlastním hřišti


Branky


2. A. Hojsák (vl.) , 13. M. Jarý , 18. M. Sobotka , 54. M. Šimek (vl.) , 57. P. Kučera - 32. M. Mikeš
19

I když výsledek vypadá celkem jednoznačně, tak se nerodil lehce. Týmový výkon celého mančaftu byl navíc podpořen výborným brankářem a po dlouhé době jsme na domácím hřišti zvítězili!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapující poločas

Vstup do utkání nám vyšel na výbornou! Ve druhé minutě se centr Jarého dostal na hlavu hostujícího Hojsáka, který pod tlakem přeloboval svého brankáře a poslal nás vlastní brankou do vedení. I nadále jsme byli aktivnější a po třinácti minutách zvýšil naše vedení premiérovou branku v našem dresu Matyáš Jarý. O pět minut později bylo ještě veseleji. Navrátilec do sestavy Michal Sobotka přidal třetí branku a stav byl 3:0. Zdálo se, že jsou hosté zralí na ručník a od čtvrté branky je uchránilo jen naše špatné řešení brejkové situace. Potvrdilo se však nedáš-dostaneš a z pravé strany se střelou k tyči prosadil hostující Mikeš. Hosté měli další obrovskou příležitost. Do zámezí padající míč stihl vrátit před branku hostující hráč a po závaru vytasil svůj první famózní zákrok novic v našem dresu Tomáš Hajný. Nastartoval tak svůj místy až heroický výkon. Ten vyšperkoval v 35´ minutě, když lapil pokutový kop a udržel naše dvoubrankové vedení do konce poločasu. 

Rapotice udrželi vysoké vítězství

Druhá půle začala optickým tlakem hostů, kterému jsme statečně vzdorovali. Naše obrana v čele s nestárnoucím Janem Žižkou z Ketkovic měla co dělat, aby hosty nepustila do vážnější šance. V 54´ minutě zvýšil naše vedení Aleš Palát a poslal nás opět do tříbrankového trháku. O tři minuty později uklidil po krásné akci do sítě Petr Kučera a uklidnil jak hráče, tak fanoušky. Hosté otevřeli hru a snažili se utkání zdramatizovat. Náporu hostů ve druhé půli jsme přece jen podlehli. Na místě však byl vždy muž zápasu Tomáš Hajný a dokonale otupil útočné snahy hostů. Do konce druhé půle už branka nepadla. Po výborném, týmovém výkonu jsme si připsali veledůležité tři body a po devíti měsících tak konečně mohl domácí kabinou zaznít vítězný pokřik!



Sestavy


FC Rapotice
T. Hajný [-] - J. Heres [-] , M. Sobotka [-] (71. D. Krystýnek [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Jašek [-] , P. Tesař [-] (55. O. Žalud [-] ) , R. Durajka [-] , P. Kučera [-] (80. M. Matoušek [-] ) , A. Palát [-] , D. Zahrádka [-] , M. Jarý [-] (80. M. Matoušek [-] )

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Bačkovský [-] (65. J. Bačkovský [-] ) , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] , A. Hojsák [-] , O. Vícha [-] (29. T. Matějíček [-] ) , D. Procházka [-]

ŽK: 61. A. Hojsák , 75. M. Brabec , 90. M. Šimek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOLUB Radim - ŠIMEK Milan, BULÍN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Barbora Králíková

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

Na jaře se nám zatím nedaří, ale v Rapoticích to chceme zlomit a zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích