0:1
(0:0)
77. J. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov je neomylný a opět má 3 body


Branky


77. J. Vlk
20

Ledeč byla velmi kvalitní soupeř a taky rozhodla pouze jedna branka, ale to v podání Pelhřimova 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Ledči rozhodl navrátilec Vlk.Po zranění se vracející Jakub Vlk rozhodl o nejtěsnějším vítězství v Ledči nad Sázavou a Maraton po dvou odehraných jarních kolech navýšil svůj náskok v čele tabulky krajského přeboru na 10 bodů. Pod ledečským hradem se hrálo vyrovnané utkání, favorit se proti agresivně hrajícímu soupeři prosazoval ztěžka a při zakončení nadějně vyhlížejících útoků chyběl pelhřimovským útočníkům větší důraz. Štěstí měli hosté ve 20. minutě, kdy po přetaženém centru hlavičkoval do břevna osamocený mladík Stehno. Utkání nakonec rozhodl střídající Vlk, který po přenesení hry Niederlem a zpětné přihrávce Viktory procedil míč brankáři mezi nohama. Svou chybu ledečský strážce svatyně napravil pět minut před koncem, kdy zblízka vychytal nejlepšího hráče vítězů Poula.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: "Velmi nás mrzí porážka, na tyto domácí utkání s kvalitními soupeři se vždy moc těšíme! Rozhodla bohužel smolná branka a o to více jsme smutní. Nicméně objektivní a nestranné hodnocení utkání musí podat někdo jiný. Kolega Jirka Petřík připravil mužstvo po taktické stránce opravdu skvěle a kluci měli chuť pracovat a plnit si své úkoly. Divácká odezva je veskrze pozitivní, tak alespoň drobná náplast. Škoda, že se neujala některá z našich hlaviček (Jonáš Stehno a Sedrik Bezděk), či jiná příležitost. Osobně jsem bral utkání jako zrcadlo toho, jak si po roce práce stojíme - tým, i my trenéři. Opět byli v utkání hodně vidět naši stopeři, kterým to šlape již od přípravy navýsost dobře. A přestože všichni odehráli dobrý part, tentokrát bych zmínil dobrou práci v poli od Martina Chlubny, který to neměl vůbec snadné a také Jonáše Stehna. S lepší herní fyzičkou to bude, jak pevně věříme, časem další z našich nadstandardních hráčů."

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman, trenér: "Upachtěné a těžce se rodící vítězství s houževnatým a tvrdě hrajícím soupeřem. Z pohledu tabulky velmi důležitý výsledek."



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Stehno [-] (68. F. Gramer [-] ) , M. Chlubna [-] (76. V. Horký [-] ) , S. Bezděk [-] (76. J. Fišer [-] ) , F. Radil [-] , M. Toula [-] , P. Herčík [-] , J. Karel [-] , L. Vodička [-] , T. Žemlička [-] , M. Havel [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Pech [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] (90. M. Skořepa [-] ) , L. Vopálenský [-] (73. J. Honzl [-] ) , D. Viktora [-] , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] (52. J. Vlk [-] ) , A. Šimon [-] , J. Adam [-]

ŽK: 28. J. Karel , 56. S. Bezděk , 80. P. Herčík - 35. D. Poul , 90. J. Honzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Barbora Králíková

Expert: Ondřej Košík
Tip experta: remíza

Ledeč bude těžkým soupeřem, Pelhřimov bude více na míči, ale utkání skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů