J. Voborník 27. (p.)
L. Bouma 52.
P. Chlad 86.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř má body doma, Vrchovina měla vyloženě smůlu


Branky


27. J. Voborník (p.) , 52. L. Bouma , 86. P. Chlad
19

Vyrovnané utkání, ale smůla stála při Vrchovině, kdyz z kraje prvního poločasu nedali branku a ve druhém ani penaltu. Zřejmě by v tomto případě vypadal zápas jinak, ale i po skvělém výkonu obou celků bere body Chotěboř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smůla stála při Vrchovině

Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivní hrou a donutit soupeře k chybám. Ale první byla Vrchovina, která měla v 6. minutě gólovou příležitost. Následně byla hra v této pasáži vyrovnaná. Pak přišla 27. minuta a Chlad se krásně dostal za obranu, následně i za brankáře, který ho zastavil už jen za cenu faulu. Dorážejícímu Jandovi nebylo přáno a pískala se penalta. Tu nakonec se štěstím proměnil Voborník. Hru jsme měli převážně pod kontrolou, ale soupeř nás dvakrát varoval, když měl snahu jít do rychlého protiútoku. Měli jsme dvakrát možnost Jandou změnit skóre, ale nevyšlo mu zakončení. Ve 41.minutě po jednom kontru se dostala Vrchovina do našeho vápna. Somerauer při odkopu míče trefil i nohu soupeře s překvapením kopala Vrchovina taktéž penaltu. Tu skvěle zneškodnil ve své premiéře za muže FC brankář Mašek a následnou dorážkou hráč Vrchoviny netrefil branku. 

Chotěboř to vzala za své

Do druhého dějství jsme vstoupili skvěle, když v 52. minutě dostal hezkou průnikovou nahrávku Chlad a po střele a následném odrazu od brankáře byl na správném místě debutující hráč Bouma ,který se do prázdné branky nemýlil 2:0 Soupeř se k vážnějšímu ohrožení naší branky nedostával, pouze zahrozil ze dvou standartních situací. Naopak jsme to byli my, kdo měl ještě velkou šanci a to Dvořákem, který se hezky dostal před brankáře, bohužel ještě místo střeli volil přihrávku na zadní tyč, ale tam byl dříve obránce hostů. V 86. minutě předvedli hezkou spolupráci Hanousek, Dvořák a na konci této akce se radoval z branky Chlad. 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Myslím, že zápas se nesl v duchu nepřesností, soubojů s dosti nakopávaných míčů. Zlomovým okamžikem utkání určitě mohla být penalta soupeře, kde nás skvěle podržel debutující brankář Mašek. Ve druhé půli to už vypadalo lépe, ale přeci jenom chceme více. Z mého pohledu nakonec zasloužená výhra."




Sestavy


FC Chotěboř
V. Mašek [-] - D. Polanský [-] (75. J. Neuvirt [-] ) , F. Janda [-] (46. L. Bouma [-] ) , L. Dvořák [-] , M. Somerauer [-] , V. Klement [-] , J. Voborník [-] , P. Chlad [-] , F. Tůma [-] , L. Dočekal [-] , R. Musílek [-] (82. P. Hanousek [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (26. J. Mička [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , P. Sytař [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] (73. L. Novák [-] ) , P. Blažíček [-] (73. M. Kutra [-] ) , D. Ráliš [-] (79. M. Dvořák [-] ) , J. Chytrý [-] , M. Jícha [-] (46. V. Veselý [-] )

ŽK: 47. D. Polanský , 80. M. Somerauer , 86. J. Neuvirt . ČK: 24. M. Sáblík .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - RYGL Luboš, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Ondřej Košík
Tip experta: výhra hostů

Bude-li útočná zbraň Nového Města Slavíček v dobrém rozpoložení, tak vystřílí výhru hostům, kteří přijedou posíleni o hráče z "A" týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza