FOTO: Volarští pokračují v jarní jízdě a ani proti Vitějovicím neztratili body


Branky


10
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Za chladného nepříjemného spíš aprílového počasí vítal místo sluníčka a tepla ve Volarech na hřišti hráče obou celků zmrzlý Pankrác.

 

Hlavní rozhodčí Miroslav Harvalík přivedl obě mužstva na hrací plochu ve velmi kombinovaných sestavách. Oba trenéři mají velké problémy s marodkou a zraněními a tak se improvizovalo. Na obou stranách se uvedli mladí hráči a zejména ti v domácím dresu odehráli výborný zápas. Zápas začal svižně již v 8 minutě jeden z mladíků Adam Iliev posílá domácí do vedení, jenže hosté rozehráli šikovně a zkušený Radek Doubek ihned vyrovnal. Zápas se srovnal rychle a od této minuty se hrálo vyrovnaně a svižně na obou stranách. Domácí Kočárek trefuje tyč, volarští mají územní převahu, ale bez efektu. Blíží se závěr poločasu a hosté ve 36 minutě z nenadálé rychlé protiakce když se za obranou Tatranu ocitá Miroslav Máčl a nedává Patrikovi Vaculkovi v brance domácích šanci a jdou do vedení. Jenže tak trochu se zopakovala situace po první brance domácích, ale jen o trochu déle. Ve 44 minutě se Patrik Beneš, který roste ve velmi dobrého hráče ukázal zkušenost a překonává Krejčího v brance hostí a gólem do šatny srovnává.

Druhý poločas

Druhý poločas jsou domácí na koni a bylo vidět, že gól do šatny pomohl. Volarští jdou do tlaku a Michal Sedlák trefuje tyč. Volarští tlačí a po deseti minutách svou převahu zakončí brankou, když se trefil Michal Sedlák. Volarští se uklidnili a hraje se jak nyní na jaře ve Volarech zvykem klidný zápas. Hráči obou týmů se snaží o kombinaci, ale většinou se končí bitvou o střed. Oba gólmani moc nemají a hlavně obránci jsou výteční. Volarská obrana řízená Petrem Sedlákem je v pohodě a hosté si ve třech v řadě rovněž dávají pozor. Nejvíc vzruchu přineslo posledních deset minut. Nejdříve se dobře uvolnil i zakončil Jakub Vairich, ale jeho střelu vytěsnil Krejčí na tyč a následný rohový kop nic nepřinesl. Hosté se moc k brance nedostali, ale na konec to mohli být oni, kdo by skóroval, nejdříve Vaculka vychytal Nitranského a v závěrečné minutě Richard Šeda netrefuje z dobré pozice branku. Po té již vypršel nastavený čas a Volarští ani v tomto utkání na jaře neprohráli.

 

Autor: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Vaculka [-] - M. Tasáry [-] , M. Sedlák [-] , P. Beneš [-] , P. Vairich [-] , Z. Dočekal [-] , . Bledý [-] , V. Svěchota [-] , R. Iliev [-] , T. Kočárek [-] , P. Sedlák [-]

TJ Vitějovice
J. Krejčí [-] - J. Petrášek [-] , J. Záhorka [-] , P. Krejčí [-] , M. Tremmel [-] , R. Doubek [-] , P. Šeda [-] , I. Nitrianský [-] , R. Šeda [-] , M. Mráz [-] , M. Máčl [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KUBÁT Václav (N), LUDAČKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tatran na jaře ještě neprohrál a bude v tom pokračovat i s Vitějovickými,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích